Gitarizma

Tarihler: 11 Nisan 2012 Çarşamba ~ 11 Nisan 2012 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Live

Ücret: 25 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İstanbul Live Gişe

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No:17 Kat:3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0541 889 10 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2012 ~ Nis 11, 2012

GİTARİZMA, BÜTÜN KARİZMASIYLA ISTANBUL LIVE SAHNESİNDE!

Türk rock müziği tarihine ismini yazdıran müzisyenler Gür Akad ve Cem Köksal ile rock veteranları Alpay Şalt, Çağatay Ateş ve Mert Topel’in sahneyi paylaştığı Gitarizma projesi; 11 Nisan 2012, Çarşamba akşamı Istanbul Live sahnesinde! Süper beşlinin, konuk gitarist olarak Cenk Eroğlu’nu ağırlayacağı konserde ayrıca, bilet sahiplerine birer pena hediye edilecek.

Müzikseverlerin, solo çalışmalarının yanı sıra Kurtalan Ekspres’ten tanıdığı Gür Akad, çalışmaları yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da ses getiren Cem Köksal; rock veteranları Alpay Şalt, Çağatay Ateş ve Mert Topel ile Gitarizma olarak adlandırdıkları proje grubu kapsamındaki konserlerine devam ediyor.

Süper beşli farklı konserlerde farklı konuk gitaristler ile sahne alarak, hem kendi bestelerini, hem de rock tarihinin klasikleşmiş parçalarını seslendiriyor. Grubun, Mart ve Nisan aylarında aynı sahneyi paylaştığı konuk gitarist ise birçok albüme prodüktörlük yapmış olan Cenk Eroğlu. Kip Winger, Pat Mastelotto, Tony Levin gibi dünya çapında müzisyenlerle albümlerinde gitarist olarak birlikte çalışan Eroğlu ayrıca, Doğu-Batı sentezini heavy rock ve elektronik tarzı ile bütünleştirmeyi amaçlayan “Xcarnation” adlı solo projesini de yurtdışında yayınladı.

Gitarizma’nın 11 Nisan 2012, Çarşamba akşamı Istanbul Live’da vereceği konserde, bilet sahiplerine de gecenin hatırası olarak birer pena hediye edilecek.

Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ’ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı. Istanbul Live’da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir “Lounge Bar” açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu “Lounge Bar”da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapıyor. Istanbul Live, böylece izleyicisine giriş katında özel bir servis sunuyor.

www.istanbulliveperformance.com
www.biletix.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT