Global Gathering

Tarihler: 04 Temmuz 2009 Cumartesi ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi - Saat: 18:00

Yer: Refresh The Venue

Ücret: Normal: 61,50 TL - VIP: 112,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Refresh The Venue Gişe

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi, G 52 Çömlekçi Sok. No:30 Maslak Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2009 ~ Tem 4, 2009
DÜNYANIN EN BÜYÜK DANS MÜZİĞİ FESTİVALİ “GLOBAL GATHERING İSTANBUL” BAŞLIYOR!
Dünyada dans müzik festivallerinin en büyüğü olan “Global Gathering İstanbul” FG 93.7 farkıyla ve PD organizasyonuyla 04 Temmuz Cumartesi günü Maslak Refresh The Venue’de!

Elektronik müzik takipçilerine her geçen gün yeni alanlar sunan FG 93.7 tarafından düzenlenen Global Gathering`in üçüncüsü bu sene 04 Temmuz Cumartesi günü Maslak Refresh the Venue`de gerçekleşiyor. Refresh the Venue`de acik alanda kurulacak DEV sahne produksiyonu yaninda ayrica kapalı alana kurulacak ikinci DANS sahnesinin yer alacagi dans müzik festivallerinin en büyüğü `Global Gathering` FG 93.7 farkıyla ve PD organizasyonuyla İstanbul`da düzenleniyor.

Festival kapsamında müzik sahnesindeki 20. yıllarını şok edici bir sahne düzeni ve performansıyla kutlayan Orbital, uzun bir aradan sonra tekrar Türkiye’de sahne alacak olan Techno’nun en büyük ismi Carl Cox, FG 93.7’de birçok prodüksiyonunu dinlediğiniz house müziğin efsane ismi Mark Knight, DJ tekniğinde çığır açan ve izleyen herkesi kendine hayran bırakan James Zabiela, Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi olan Sebastien Leger ve trance müziğin en hızlı yükselen ismi Menno de Jong, Global Gathering’in bu seneki yıldızları arasında yerlerini alıyorlar. 04 Temmuz Cumartesi günü saat 18:00’den gecenin ilerleyen saatlerine kadar ünlü DJ’ler sergileyecekleri performansları ile dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacaklar.

Ayrıca Türkiye’nin en önemli DJ’leri arasında bulunan FG 93.7’den BeeGee, Murat Uncuoğlu, U.F.U.K, Ahmet Şendil, Uhr, Ferhat Albayrak, Procombo, Mert Yücel, Alican & Soner, 7-Erhan, Atan Atalar, Ser-touch, Unit-e, High Vision, Burhan Kılıçak, İlker Aksungar, Batur, Rubsilent, Altan, E-Joop, Ömür, Koray T, Orkun Bozdemir, Garen, Warmer Bros, Barış, Kid-e, Erdinç Akbulut ve DJ Funky “C” gibi isimler de Global Gathering’deki müzik ziyafetine katkıda bulunacaklar.

10.000 katılımcı hedefiyle yola çıkan Global Gathering İstanbul, yerli ve yabancı sanatçılarıyla 20’den fazla performansa ev sahipliği yapıyor. 2009 yılının en büyük dans festivali için house, techno ve trance gibi tarzların en önemli temsilcileri unutulmaz bir Cumartesi günü için İstanbul’da buluşuyor!

Sanatçı bilgileri:
Orbital
Carl Cox
Mark Knight
James Zabiela
Sebastien Leger
Menno de Jong

Kapıda bilet fiyatı 75,00 TL
Kapıda VIP bilet satışı olmayacaktır.
18 yaş sınırı vardır.
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Organizasyon şirketi etkinlik için yugun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
Organizasyon firmasının programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.
VIP: İç alanda kendi özel WC’si ve barı, dış alanda ise kendi özel barı ve servis elemanları bulunan, sahneye olan özel konumuyla da ayrıcaklık sağlayan bir bölümdür.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT