Gogo Penguin presented by %100 Music

Gogo Penguin presented by %100 Music

Tarihler: 15 Aralık 2022 Perşembe ~ 15 Aralık 2022 Perşembe 21:30

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2022 ~ Ara 15, 2022

Jazz, electronica ve Nu-jazz’ı deneysel ve minimalist yaklaşımlarla harmanlayan GoGo Penguin, %100 Music katkılarıyla, 15 Aralık akşamı %100 Studio’ya geliyor.

Piyanist Chris Illingworth, basçı Nick Blacka ve davulcu Jon Scott’tan oluşan Manchester merkezli GoGo Penguin, hipnotize eden melodileri, derin basları ve değişken ritimli parçaları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Müzikleri genel çerçevede akustik-elektronik olarak tanımlansa da; rock, caz, minimalizm, oyun müzikleri ve glitchli elektroniklerden de fazlasıyla yararlanıyorlar.

Kalbe, akla ve ayaklara hitap eden müzikleri sayesinde v2.0 albümleri ile prestijli Mercury ödüllerinde yılın albümü seçilen üçlü, Godfrey Reggio’nun kült filmi Koyaanisqatsi’nin müziklerini yarattı.

Heyecan verici canlı performanslarıyla nam salan GoGo Penguin’in, davulcuları Jon Scott ile ilk kez turnelemeye hazırlanıyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT