Gökhan Akkuş Arabesq Project

Tarihler: 29 Şubat 2012 Çarşamba ~ 29 Şubat 2012 Çarşamba 29 Şubat Saat: 22:00 - Saat: 22:00

Yer: Jr. Keops Performance Hall

Ücret: 112.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Jr. Keops Performance Hall

Adres: Sıraselviler Cad. No: 31 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 36 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2012 ~ Şub 29, 2012

İlkokul yıllaırnda Türk Halk Müzigi sanatçısı amcası Muharrem Akkuş tarafından bağlama ve müzikle tanışan Gökhan AKkuş, Kabataş Ticaret Lisesi'nden mezun olduktan sonra, hayatına müzikle devam etme kararı alarak 1994 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nda tahsil hayatına başladı.

Öğrencilik döneminde sahne yaşamına da ara vermeden devam eden Gökhan Akkuş bir çok ünlü ismin albümünde söz yazarı ve besteci olarak yer almaya başladı. Ceylan, Seda Sayan, Kibariye, Lerzan Mutlu, Kader, Toprak, Aydın Aydın, Ramiz Bey, Burhan Çaçan vb. bir çok ünlü isme sözü ve müziği kendisine ait olan bestelerini verdi. 2000 yılında Sony Müzik Türkiye tarafından Yanmışam isimli ilk albümünü çıkardı. İstanbul'un birçok seçkin mekanında uzunca bir süre (2000-2006) sahne çalışmaları yapan sanatçıi Ulus Cıvanım, Etiler Nispet, Cilveli Meyhane, Bostancı Dedikodulu Meyhane, Orfoz Marina gibi elit mekanlarda sevenleriyle buluştuktan sonra yurt dışına yerleşti.

Gökhan Akkuş Berlin'de müzik hayatına devam ederken yurda dönmeye karar verip hızlı bir şekilde çalışmalarını bitirdiği ikinci albümü "Adı Aşk Olsun"u sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Albümün prodüktörlügünü Emrah Cinal, müzik yönetmenliğini ve aranjörlüğünü Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli isimlerden biri olan Suat Sakarya üstlendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT