Gökhan Birben

Tarihler: 10 Ekim 2015 Cumartesi ~ 10 Ekim 2015 Cumartesi 21:30

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: Tam 34.00 TL Öğrenci 29.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2015 ~ Eki 10, 2015

Karadeniz müziğinin en özel seslerinden Gökhan Birben, 10 Ekim'de Mask Live'da sahne alıyor.

Gökhan Birben'e bu konserde çok önemli müzisyenler, orkestra olarak eşlik edecek. Karadeniz'in en güzel türkü, ağıt ve horonlarının seslendirileceği bu muhteşem konseri kaçırmayın!

Rize doğumlu Gökhan Birben, lise eğitiminin ardından İstanbul'a gitti ve sanatçının 17 senelik İstanbul macerası başladı. Bir dönem Kadıköy Kuşdili Musiki Cemiyeti'nde müzik eğitimi aldı. İstanbul'dan memleketi Rize'ye döndüğünde radyo programları yapmaya başladı. Radyo programlarında söylediği şarkılar çok olumlu tepkiler aldı. Kazım Koyuncu ve Kemal Sahir Gürel ile bir araya gelerek bir demo kayıt yaptılar.

Ardından "Hey Gidi Karadeniz" albümü piyasaya çıktı. Albüm hazırlıkları sürerken Kazım Koyuncu'ya "Gülbeyaz" dizi filminin müziklerini yapması teklifinde bulunduğunda, yine bestesi Kazım Koyuncu'ya ait olan "Hey Gidi Karadeniz" adlı şarkıyı Gökhan Birben'in seslendirmesi ve dizinin yayınlanmasıyla bu şarkının büyük ilgi görmesi de albümün piyasaya çıkmasıyla büyük satış rakamlarına ulaşacağının önceden bir göstergesi gibiydi.

Gökhan Birben albümlerinde yöresinde unutulmaya yüz tutmuş şarkıları derleyip, yok olmalarını engellemek çabası içinde oldu. Albümlerinde Artvin, Rize ve Trabzon yöresine ait derlemeler ile Hemşince ve Lazca şarkılara yer verdi. Gökhan Birben, özellikle Karadeniz'de büyük bir patlama yapan ilk albümü Hey Gidi Karadeniz'den sonra 2. albümü "Asa Sevdam" ve sonrasında "Bir Türkü Ömrüme" albümleriyle dinleyicileriyle buluşmaya devam etti. Birben, "Bulutların Gözyaşı" albümü ile çıkışını sürdürüyor. 

Yöresine tek kelimeyle aşık ve tam bir doğa tutkunu olan Gökhan Birben, her fırsatta İstanbul'un kalabalığından kaçıp soluğu köyünde almaktadır.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT