Göksun Çavdar Project

Tarihler: 27 Eylül 2013 Cuma ~ 27 Eylül 2013 Cuma 20:30

Yer: İtü Maçka Mustafa Kemal Amfisi

Ücret: Tam 28.50 TL Öğrenci 18.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Maçka Kampüsü, Maçka Cad. Şişli İstanbul

Telefon: 0212 293 13 00

Faks: 0212 240 72 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2013 ~ Eyl 27, 2013

2. Uluslararası Klarnet Festivali, 21 - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında CRR Konser Salonu'nda ve ITÜ M. K. Amfisi'nde gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yıl Edirne’de ilki gerçekleştirilen ve çok büyük ilgiyle karşılanan Uluslararası Klarnet Festivali’ne bu yıl İstanbul ev sahipliği yapıyor. Henüz ikinci yılında olmasına rağmen festivale inanarak destek veren başta Kral Medya Grubu ve Kültür Bakanlığı olmak üzere birçok değerli kurum, kuruluş ve markanın da katılımıyla İstanbul’da Notist Yapım’ın organizasyonu ve ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı’nın sanatsal danışmanlığında çok renkli bir etkinlik programı gerçekleşecektir. 

Göksun Çavdar Project

Festival kapsamında 27 Eylül Perşembe günü Göksun Çavdar Project İTÜ Mustafa Kemal Amfisi’nde bir konser verecek. Fransa’nın Vernon şehrinde dünyaya gelen klarnet sanatçısı Göksun Çavdar, küçük yaşlarda tanıştığı klarnette yarattığı kendine has üslup sayesinde Zülfü Livaneli, Sezen Aksu, Fahir Atakoğlu, Göksel Baktagir, Mısırlı Ahmet gibi pek çok müzisyenle aynı sahneyi paylaştı. Sayısız albüm ve film müziklerinde de imzası olan sanatçı, 2. Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında yetenekleri sınırları aşmış müzik adamlarıyla aynı sahnede buluşuyor. Klarnet sanatçısı Göksun Çavdar bu konserde Özer Arkun (çello), Fatih Ahıskalı (ud), Serhan Yasdıman (gitar), Eralp Görgün (bas gitar), Alp Türeci (bateri) ve sayılı perküsyonistlerinden biri olan Levent Yıldırım ile aynı sahneyi paylaşıyor. Ortak duygu ve ruhlardan süzülecek sesler, dinleyicide adeta bir müzik terapisi etkisi uyandıracak.

- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.
- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT