Gold'n Rock Doğan Duru & Berk Hakman

Tarihler: 21 Şubat 2014 Cuma ~ 21 Şubat 2014 Cuma 22:00

Yer: Roxy Club İstanbul

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2014 ~ Şub 21, 2014

Redd grubunun solisti Doğan Duru 21 Şubat Cuma gecesi Suskunlar ve Kaçak dizilerinin sevilen oyuncusu Berk Hakman’la birlikte DJ kabininde müziğe yön verecek.

Gold’n Rock’ın DJ kabininde iki başarılı erkek sanatçı daha boy gösteriyor.

Gold’N Rock’ın yeni etkinliğinde Redd grubunun solisti Doğan Duru ile Suskunlar ve Kaçak dizilerinin sevilen oyuncusu Berk Hakman DJ kabininde olacak. Doğan Duru ve Berk Hakman’nın dinlemekten keyif aldıkları şarkıları Roxy'ye gelen dostları ve müzikseverler ile paylaşacak. 

Redd’in kurucu üyesi olan Doğan Duru rock müzik camiasına bugüne kadar 7 stüdyo albümü, 1 dvd, 1 akustik albüm bir de film müziği kazandırdı. Film ve dizi müziği çalışmaları da olan ve ödüller alan Duru, aynı zamanda sanat tasarımcısı olarak moda dünyasıyla da çalışıyor ve defile müzikleri hazırlıyor. 

TV dizileri ve sinema filmlerinden tanıdığınız Berk Hakman gerçekte oyunculuktan çok önce müzikle ilgileniyordu. Erkin Koray’ın Yeraltı Grubu üyelerinden Ataman Hakman’ın oğlu olan Berk, babasının plak ve gitarlarıyla büyüdü. Gitar ve piyano gibi bir çok müzik aletini çalabilen sanatçının hayali ileride kendi albüm kitapçığında şu satırları görebilmek:  ''Berk Hakman: Vocals, Guitars, Bass, Organ, Piano''. Mimar Sinan devlet konservatuvarı mezunu olan Berk Hakman 21 Şubat Cuma gecesi kendi müzik arşivini Doğan Duru ile birlikte Gold’n Rock takipçilerinin beğenisine sunacak.

Yakın arkadaş olan ünlü isimleri DJ setinin başında hayranlarıyla buluşturan ve bugüne kadar Harun Tekin ile Koray Candemir, Mehmet Günsür ile Nejat İşler, Aylin Aslım ile Hayko Cepkin, Selma Ergeç ile Burcu Kutluk, Gonca Vuslateri ile Keremcem, Ferhan ile Derya Şensoy’un, Tuna Kiremitçi ile Ketche’nin performans sergilediği Gold’N Rock, popüler yüzlerin katılımıyla devam ediyor. 

1994 yılında kapılarını açan, canlı performans, disko ve konsept gecelerle kitleleri buluşturan, hafta sonu partileriyle çok konuşulan, farklı tarzıyla örnek oluşturan Roxy tam 20 yıldır sevilen eğlence mekanı olma özelliğini koruyor. Roxy’nin yenilikçi etkinliklerinden Gold’N Rock bu sezon da büyük ilgi görüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT