Gonca Gürses Van Herpen ile Aşk'ın

Gonca Gürses Van Herpen ile Aşk'ın

Tarihler: 15 Şubat 2016 Pazartesi ~ 15 Şubat 2016 Pazartesi 15 Şubat 2016 19:30

Yer: Adahan Otel İstanbul

Ücret: Numarasız - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2016 ~ Şub 15, 2016
Gonca Gürses van Herpen ile Aşk'ın terapisi 15 Şubat'ta Adahan Otel'de...

Aşk'ın Terapisi Gonca Gürses Van Herpen             
Soprano & Sesle Terapist
Piyano: Nurser Ugan

Sevgililer Günü sadece yılda bir gün değil her gün kutlanmalı diyen, koloratur soprano sanatçımız, aşk şarkılarından oluşan müzikal ve film müzikleri repertuarı ile etkinliğin ilk yarısında piyano eşliğinde Nurser Ugan ile konser verecek. Etkinliğin ikinci yarısında ise, aynı zamanda sesle terapist olan sanatçımız, insan sesinin pek de bilinmeyen: iyileştirici gücünü sizlerle paylaşacak: 

Sesle Terapi (Sound Healing): Herşey titreşimdir, yaşayan canlı olan herşeyin titreşimi vardır. Bilinçli bir şekilde sesle çalıştığımızda kendi titreşimimizi de dönüştürmeye başlarız. Bu etkinlikte sesle çalışmanın basit ve temel yollarını keşfedeceksiniz.  Kendi şahsi iyileşme enstrümanınız olan sesinizle çalışarak, strese karşı güçlenecek, öfke, endişe ve korkularınızı salıvermek ve dönüştürmek için yine kendi sesinizden faydalanacaksınız. Basit tekniklerle kendinizi ifade edebilmenin özgürlüğünü yaşayacaksınız. Geçmişten bugüne, uzun çalışmalar yapıldığı taktirde içinizde biriken ve siz farkında olmadan bedeninizin dengesini bozan, onu farklı yollarla hasta eden, (kanser, ülser, migren..vs.) pek çok tortunun temizlenmesine katkı sağlayan en doğal yolu ile tanışacaksınız. Sesin kanatları  bizi varlığımızın daha farklı ve derin boyutlarına taşıyacak. Bedenlerimizin ışığını keşfetmek, kalbimizi sevgiye açıp, çoğaltmak ve yaymak için hepinizi bekliyoruz.  

Gonca Gürses van Herpen Kimdir ?

Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce Öğretmenliğinde öğrenimini tamamladıktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Sanatları Opera Bölümünde ikinci lisans eğitimini tamamladı. İstanbul Devlet Operası’nda çeşitli eserlerde oynadı ve Grup Turkuaz’ın solistliğini yaptı. Opera solistliğinin yanı sıra MSÜ ve uluslararası birçok okulda İngilizce dersi,  İngilizce olarak drama, müzik, dans, drama,  şan, Türk kültürü alanlarında dersler verdi.2002 yılından itibaren ezoterik bilgiler ve çeşitli şifa teknikleri üzerine çalışmalarda yaptı. (İnisiyasyonları: Reiki, Taşlarla şifa, Kundalini,  Kwan Yin, Ra- Sheeba, Sesle şifa, Gümüş Mor Alev, Full Spectrum Şifa, Altın Üçgen, Yaşam Küresi, Isis Mavi Ay, Kutsal Kase, Şifa çemberi). Uzun süren grup ve özel çalışmaların sonunda tüm bu öğretileri bir araya getirerek kendi tekniğini oluşturdu.2006 yılında Fransız perküsyoncu Le Quan Ninh'in "Transit-İstanbul Improvisation Days in Music \ Müzikte Doğaçlama” atölyesine katıldı. Islak Köpek Grubunun konserinde konuk solist olarak doğaçlama performans gerçekleştirdi. Ayrıca Darphane-i Amire'de doğaçlama dans gösterisinde yine solo doğaçlama söyledi.

Aynı yılda, Colorado, Denver, Boulder'da Jonathan Goldman'la ' Sound Healing / Sesle Şifa ' atölyesine katıldı. Buradan aldığı sertifikayla Türkiye'de bu alanda çalışmalar yapan aynı zamanda Dünya Sesle Şifa Enstitüsüne kayıtlı ilk Türk Sesle Şifa Terapisti oldu. 

14 Şubat’ta, Jonathan Goldman” ın önderliğinde dünya çapında tüm yetiştirdiği öğrencilerinin yapmakta olduğu “Dünyamıza Sesle Şifa Günü” çalışmasını her yıl İstanbul’da yapmaktadır. Sanatçı, Hollandalı aşçı, fotoğrafçı, belgesel programcısı Wilco van Herpen ile evli ve bir kız çocuğu annesidir; kariyerine verdiği aradan sonra 2014 yılından bu yana Fazıl Say’ın “Yeni Şarkılar” CD albümünde vokal, Hollanda Konsolosluğu Kilisesi’nde üç soprano 'Klasik Yaz Konseri', Noel Konserleri, Avusturya Kültür Merkezi’nde, Bariton Kevork Tavityan ile Birleşmiş Milletler Günü Konseri, İstanbul Hollanda Konsolosluğu Kilisesi ve İzmir Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde Hollandalı piyanist Mengjie Han ile Lizstanbul Konserleri, çeşitli organizasyonlarda pop-opera(crossover) konserleri verdi. Halen seminerler, konserler vermeye ve vokal doğaçlamalar yapmaya devam etmektedir.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Organizasyon firması uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT