Grails

Tarihler: 23 Mart 2014 Pazar ~ 23 Mart 2014 Pazar 20:30

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: Tam 22.00 TL Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adli Apayadın Sok. No: 1 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 336 32 71

Web: http://http://www.borusanmuzikevi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2014 ~ Mar 23, 2014
Grails

Borusan Müzik Evi ve Kod Müzik işbirliğiyle İstanbulluları müziğin en yeni ve çarpıcı örnekleriyle buluşturan Nova Muzak Serisi, mart ayındaki ikinci konserinde ABD'li deneysel post psychedelic grubu Grails'i sunar.

Grails’ın temelleri üç yakın arkadaş Alex Hall, Emil Amos ve Paul Spitz tarafından 2000 yılında atıldı. Gitarist Spitz daha sonra Türkiye'ye yerleşerek Zak Riles gruba katıldı. Grails, büyük yankı uyandıran çıkış albümü The Burden of Hope'u ünlü sludge grubu Neurosis'in plak şirketi Neurot Records'tan çıkardı ve Timothy Horner (keman) ile Bill Slater'ın (piyano) katılımıyla EP'sini kaydetti. Grup, 2004'te çıkardıkları Red Light ise Burden of Hope'taki post rock soundunu grubun müzikalitesine yerleştirdi. 

2006'da tamamen psychedelic rock'a yönelerek Black Tar Prophecies adıyla seri halinde üç single çıkaran Grails'ın elemanları bu dönemde pek çok müzisyen ile işbirliği yaptı. 2008'de Important Records plak firmasından Take Refuge Clean in Living daha sonra da Temporary Residence Limited'dan çıkan Doomsdayer's Holiday albümünü çıkardılar. İkinci albüm müzik otoriteleri tarafından çok başarılı bulundu ve grup ünlü İngiliz müzik dergisi Rock-A-Rolla’ya kapak oldu. 2011'de çıkardıkları Deep Politics grubun bir müzikalitesindeki deneyselliğin pekiştiği ve akılda kalıcı melodilerin daha da kendine özgün hale geldiği bir albüm olarak topluluğun zirvelerinden biri olarak kabul ediliyor.

- Bifokart Klasik sahipleri ve öğrencilerin %10, Bifokart Gold sahiplerinin %30 indirim hakkı bulunur. Kapıda Bifokart'ınız ya da öğrenci kimliğinizi göstermeniz istenecektir.
- Binanın özel mimari yapısından dolayı etkinlik sırasında mekana giriş yapılamamaktadır. Geç gelen izleyiciler, ara olan konserlerde, ilk arada içeri alınır; arasız konserlerde salona giriş mümkün olmayacaktır.
- Etkinlik sırasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve başka bir cihazla kayıt yapılması kesinlikle yasaktır.
- Etkinlikten önce cep telefonlarınızı kapatmayı unutmayın.
- Borusan Müzik Evi'nin hiçbir yerinde sigara içilmemektedir.
- Borusan Müzik Evi'nin, elde olmayan nedenlerden ötürü, programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Değişikliklerden dolayı satışı yapılmış olan biletler iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT