Gren - Kül

Tarihler: 29 Ekim 2009 Perşembe ~ 29 Ekim 2009 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Balans Jolly Joker

Ücret: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans Jolly Joker Gişe

Adres: Balo Sk. No: 22 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49 - www.jollyjokerbalans.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2009 ~ Eki 29, 2009
Kül, 2005 yılında, Bilen Oytun Peksel, Anıl Yiğit Filiz, Arın Kuşaksızoğlu ve Akay Taşkıntuna tarafından Ankara`da kuruldu. Daha önce farklı kimlikler altında birlikte müzik yapmış ve sayısız konser vermiş olan grup elemanları, kısa süre içerisinde aradıkları sesleri buldu ve günümüz modern rock/ metal sounduyla harmanlayarak, beste çalışmalarına ağırlık verdi. NOKIA Supersound Yarışması`na "Derin" adlı şarklarıyla katılan ve yarışmanın halkoyu birincisi seçilen Kül, yarışma jürisi tarafından üçüncülükle ödüllendirildi. Kül, 2006 yazında 5 şarkılık ilk demo kaydını bitirdi.. Şu sıralar her biri için ayrı temalar geliştirmeye çalıştıkları konserlerine tam gaz devam eden grup, bir yandan da -kendi tabirleri ile- "gerilla taktikleri" ile Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde hazırladıkları albümlerinin kayıtlarına özgürce devam ediyor.

KÜL, 29 Ekim Perşembe akşamı Jolly Joker Balans sahnesinde olacak.
GREN

2000’li yılların başlarında İstanbul’da farklı gruplarda yer alan dört müzisyenin bir araya gelmesiyle kurulan GREN, 2007 ve 2008 yılında öemli rock festivalleri; Radarlive, Masstival, barışarock ve Zeytinli Rock Festivali’nde henüz albümleri çıkmadan göz dolduran performanslar sergiledi. Bu konserler ve internette yer alan içerikleri gruba çekirdek ve sadık bir dinleyici kitlesi yaratarak ilk albümle ilgili beklentileri arttırdı. Tarkan Gözübüyük’ ün prodüktorlüğünü yaptığı, Chris Sheldon tarafından Londra’da miks edilen ilk albüm 2009 nisan ayında RAKUN’dan çıktı. Albümde, cüretkar “Kul”, davetkar “Gel”, ve önümüzdeki günlerde klibiyle ekranlarda olacak "Sen" öne çıkan şarkılar.

Bu yaz ilk defa Rock’N Coke ve Foça Rock Tatili konserlerinde izleyicileri büyüleyen GREN, unutulmaz konser performansını albüm şarkılarını 29 Ekim Perşembe gecesi Balans Jolly Joker Balans sahnesine taşımaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT