Gripin

Gripin

Tarihler: 09 Mart 2018 Cuma ~ 09 Mart 2018 Cuma 19:00

Yer: Marmara Park Avm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2018 ~ Mar 9, 2018

5 yılın ardından, kendi deyimleriyle ‘olgunluk’ eserleri olan “nasılım biliyor musun?” albümüyle geri dönen Gripin, Marmara Park AVM ziyaretçilerini coşturacak.

2000’li yıllarda Türkiye'de yaşanan rock patlamasının en önemli gruplarından biri olan Gripin, aradan geçen süre boyunca müzik üretimini durdurmadı. Kendilerini yansıtan besteleriyle de gündem oluşturmayı başaran grup, “nasılım biliyor musun?” albümünü dünyayı etkileyen olayların hissettirdiklerinden esinlenerek yaptıklarını ve tüm yaşanmışlıkların sorgulanarak dinleyicilerinin bir kendine dönüş, kendini sorgulama, bilme, yeniden tanışma durumunu hissetmelerini istediklerini belirtiyorlar.

Türkiye’nin ilk “galaksi” temalı alışveriş merkezi olan Marmara Park, 100 bin metrekare kapalı alandaki 4 katta, 250 mağaza ile hizmet veriyor. Marmara Park AVM ’nin, dünyanın en iyi gayrimenkul projelerinin belirlendiği Mipim Ödülleri ’nde ‘En İyi Alışveriş Merkezi’ kategorisinde birincilik ödülü de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT