Grup Laika

Tarihler: 20 Haziran 2018 Çarşamba ~ 20 Haziran 2018 Çarşamba 20 Haziran 2018 21:00

Yer: Cemiyet

Ücret: - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. Nergis Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2018 ~ Haz 20, 2018
Grup Laika, Cemiyet'te sizlerle olacak.

Laika, 2015 yılında Umut Osman (buzuki) ve Selin Şekerer (buzuki + vokal) tarafından İzmir'de kurulmuş bir müzik topluluğudur. 2016 yılında Yunan Müziği yaparak profosyonel müzik hayatına adım atan ikili yolculuklarına rebetiko ve laika müzikle başladılar. Zamanla konseptlerine uygun Türkçe bestleri de kendi zevklerine göre yorumlayarak repertuvarlarına eklediler. 2016 yılında performanslarını İstanbul'da sürdüren ikili dahil olan yol arkadaşlarıyla yolculuklarına devam ettiler. Laika (Laiko) müziği eserlerini performanslarında yorumladılar.Bu müzik Yunan Halk Müziği'nin modernize edilmiş halidir. Grubun repertuvarı bu konseptte şekillenip Türkçe şarkıların yorumlanmasıyla çeşitlendirilmiştir.Bir denizin iki kıyısında, gitmekle gidememek arasında kalan şarkıları Anodolu topraklarında doğup mübadeleyle birlikte karşı kıyıya taşınan, yeşerip serpilen bu zengin müzik kültürünü, ortak geçmişi çağdaş bir yorumla bugüne sunmaktadırlar. Bu müziğin esas enstrümanları olan buzuki (çift buzuki), akordeon, gitar, keman, darbuka,tef ve buna ek olarak cajon ve çello grupta yer almaktadır.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT