Gülşah Erol Band

Gülşah Erol Band

Tarihler: 09 Aralık 2019 Pazartesi ~ 09 Aralık 2019 Pazartesi 21:30-03:00

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş 50.00 TL, Öğrenci: 35.00 TL

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2019 ~ Ara 9, 2019

Gülşah Erol, sahip olduğu farklı enstrumanist stili, yorumculuğu ve besteciliği ile Türkiye’de ve Avrupa’da çeşitli müzik tarzlarına sahip müzisyen ve gruplarla birlikte birçok konser ve albüm kayıtlarının yanısıra sınırlarını genişletip akustik ve elektrik enstruman icracıları, besteciler ile beraber doğaçlama veya bestelenmiş eserler üzerinde çalışmaktadır ve aynı zamanda solo konserler, tiyatro, sinema filmi, video art ve dans gibi alanlarda müzisyenliği ve besteciliği ile yer almaktadır. Sanatçı Menuhin Akademi, Zürih Konservatuvarı, Tibor Varga Müzik Akademisi, MIAM, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, son olarak Bahçeşehir Üniversitesi jazz bölümünde eğitim görmüştür. Halen Anadolu Senfoni Orkestrası’nda viyolonsel sanatçısıdır ve Türkiye’nin öncü özgür doğaçlama grubu ABSTRA ” free music, avant-garde jazz ” topluluğuyla ve Gülşah Erol Jazz Band projesiyle birlikte konserler vermeye devam etmektedir. Atlıkarınca, Gişe Memuru, son olarak “Madımak Carina’nın Günlüğü” ve ilk kez Sundance 2015’te gösterime girecek “Sarmaşık” filminin müziğinin yapılmasına katkıda bulunmuştur. Atlıkarınca, 2011 yılında Radikal Halk Jürisi ve Altın Lale En İyi Müzik ödülüne layık görülmüştür. 2012 yılında özel olarak davet edildiği Soundtrips konser diziyle Bochum, Wuppertal, Witten, Aachen, Hamburg, Hannover, Köln ve Berlin şehirlerinde önemli bir çok müzisyenle konserler vermiştir. Bu konserler Almanya’nın en önemli yeni müzik etkinlikleri arasında yer almıştır. Son yıllarda ise Hollanda, Almanya, Belçika, Norveç, İspanya, Fransa ve İtalya’nın önemli şehirlerinde gerçekleşen müzik festivallerinde yer almıştır. Sanatçının birlikte müzik yaptığı önemli isimlerden bazıları; Peter Brötzmann, Joe McPhee, Wolter Wierbos, Bart Maris, Jim Black, Oğuz Büyükberber, Kenan Doğulu, Selda Bağcan.

Gülşah Erol Band, modern jazz, rock ve klasik müziğin öğelerini Alman romantizmi ve Kuzey Avrupa caz müziğinin bazı geleneksel unsurlarının kullanımıyla absorbe eder. Aynı zamanda “Yeni Müzik” çerçevesinde günümüz ses dünyasını yansıtabilecek her türlü kültürden beslenir.

Gülşah Erol (cello)
Burak Küçük (ts)
Duru Tuna (as)
Baturay Yarkın (p)
Yiğitcan Öztop (b)
Çağdaş Topal (d)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT