Gülşah Erol

Tarihler: 10 Mayıs 2018 Perşembe ~ 10 Mayıs 2018 Perşembe 10 Mayıs 2018 22:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2018 ~ May 10, 2018
Sahip olduğu farklı enstrümanist stili, yorumculuğu ve besteciliği ile adından söz ettiren Gülşah Erol,KadıköySahne'de sizlerle...

Türkiye'de ve Avrupa'da çeşitli müzik tarzlarına sahip müzisyen ve gruplarla birlikte birçok konser ve albüm kayıtları yapmıştır. Bunun yanı sıra akustik ve elektrik enstrüman icracıları, besteciler ile beraber doğaçlama veya bestelenmiş eserler üzerinde çalışmaktadır.

Aynı zamanda solo konserler, tiyatro, sinema filmi, video art ve dans gibi alanlarda müzisyenliği ve besteciliği ile yer almaktadır. Sanatçı halen Anadolu Senfoni Orkestrası'nda viyolonsel sanatçısıdır ve Türkiye'nin öncü özgür doğaçlama grubu ABSTRA "free music, avant-garde jazz" topluluğuyla ve Birds Ensemble projesiyle birlikte konserler vermeye devam etmektedir. Atlıkarınca, Gişe Memuru, son olarak "Madımak Carina'nın Günlüğü" ve ilk kez Sundance 2015'te gösterime girecek "Şarmaşık" filminin müziğinin yapılmasına katkıda bulunmuştur. Atlıkarınca, 2011 yılında Radikal Halk Jürisi ve Altın Lale En İyi Müzik ödülüne layık görülmüştür.

2012 yılında özel olarak davet edildiği Soundtrips konser diziyle Bochum, Wuppertal, Witten, Aachen, Hamburg, Hannover, Köln ve Berlin şehirlerinde önemli bir çok müzisyenle konserler vermiştir. Bu konserler Almanya'nın en önemli yeni müzik etkinlikleri arasında yer almıştır. Son yıllarda ise Norveç, İspanya, Fransa ve İtalya'nın önemli şehirlerinde gerçekleşen müzik festivallerinde yer almıştır."

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT