Gülsin Onay (Piyano)

Tarihler: 06 Eylül 2019 Cuma ~ 06 Eylül 2019 Cuma 06 Eylül 2019 20:30

Yer: Dibeklihan

Ücret: Numarasız - Tam : 80.00 TL - Öğrenci : 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2019 ~ Eyl 6, 2019
Bodrum Klasik Müzik Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, 16. yılında müzikseverlerin karşısına yine dopdolu bir programla çıkmaya hazırlanıyor.

6 EYLÜL - GÜLSİN ONAY (TÜRKIYE) – PİYANO

06/09/2019
GÜLSİN ONAY 
Piyano/Piano

Gülsin Onay
Gülsin Onay'ın uluslararası müzik kariyeri Arjantin'den Japonya'ya uzanan bir coğrafyada 5 kıta 80 ülkeyi kapsar. Rachmaninov yorumlarıyla müzik otoritelerinden büyük övgüler alan Gülsin Onay ayrıca, uluslararası alanda istisnai bir Chopin icracısı kabul edilmektedir. Polonya Hükümeti Gülsin Onay'ı Chopin yorumları nedeniyle Polonya Devlet Nişanı ile onurlandırmıştır. Kendisine 2.piyano konçertosunu ithaf eden hocası Saygun'un, dünya çapında en güçlü yorumcusu olarak tanımlanan Onay bestecinin eserlerini önemli orkestralar eşliğinde sayısız ülkede seslendirmiştir. Gülsin Onay'ın 20'yi aşkın albüm kaydı, yorum gücü yanında repertuar zenginliğini de yansıtır. 2004 yılından bu yana, Gümüşlük Klasik Müzik Festivalinin Sanat Danışmanlığını yapmaktadır.

1987 yılında Devlet Sanatçısı unvanıyla, 1988’de Boğaziçi ve 2007’de de Hacettepe üniversiteleri tarafından Fahri Doktora ile onurlandırılmıştır. Onay, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Solisti olup, Bilkent Üniversitesi'nin de Sürekli Sanatçısıdır. 2003 yılında UNICEF Türkiye Milli Komitesi tarafından “İyi Niyet Elçisi” seçilmiştir. Sevda-Cenap And Müzik Vakfı tarafından 2007 Onur Ödülü Altın Madalyası, Donizetti 2011 Klasik Müzik Ödülleri Yılın Piyanisti ödülü, 42. İstanbul Müzik Festivali’nin 2014 “Onur Ödülü”, 2018 Bodrum Müzik Festivali Onur Ödülü Gülsin Onay’a verilmiştir. Tekirdağ'da bir sokağa Gülsin Onay'ın ismini veren Süleymanpaşa Belediyesi, 2015’ten bu yana, sanatçının adına "Gülsin Onay Piyano Günleri"ni ve ayrıca birkaç gün önce finali gerçekleştirilen Bisante Gülsin Onay Ulusal Beste Yarışması’nı düzenlenmektedir. 

Onay, 2017’den bu yana, TRT Radyo-3’te “Gülsin Onay’la Radyo-3 Atölyesi” adlı bir program hazırlayıp sunmaktadır. 

- 6 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmayacaktır. 6 Yaş ve üzeri bilete tabidir. - Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.- İade veya değişiklik yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır. - Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır. - Hızlı Bilet - PDF Bilet uygulaması vardır. Etkinlik mekanına gelmeden önce biletlerinizi yazdırmayı ve kapıda ibraz etmeyi unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT