Günay`da Kibariye Şov

Tarihler: 27 Kasım 2009 Cuma ~ 27 Kasım 2009 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Günay Restaurant

Adres: Büyükdere Cad. Beytem Plaza No : 20 Şişli İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 230 33 33 / 0212 232 33 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2009 ~ Kas 27, 2009
Günay`da Kibariye ŞOV

Kibariye unutulmaz bir gece yaşatacak
Güzel bir gece yaşayacağız

Günay`da özlenen gazino geceleri yaşanmaya devam ediyor. Cuma akşamı Kibariye muhteşem bir şov ile Günay sevenlerine unutulmayacak, hatıralardan silinmeyecek bir gece yaşatacak.

Türk ve Dünya starlarının sahneye çıktığı İstanbul`un elit mekanı Günay`da Cuma akşamı Kibariye ve Fatih Ürek unutulmaz bir gece yaşatacak. Gazino kültürünün özlemle anıldığı Günay`ın bu açağı kapattığı bu sezon birbirinden ünlü isimlerin sahneye çıkacağı Günay`da Cuma akşamı Kibariye muhteşem repertuarı ile unutulmaz bir müzik şöleni sunacak. Fatih Ürek`in de sahneye çıkacağı Günay gecesinde özel sürprizler de yaşanacak.

İstanbulluların keyifle geçireceği bu özel gece için uzun süredir hazırlanan Kibariye, "Gazinoları herkes çok özledi. Harika geceler yaşanırdı. Ama Günay sayesinde bu geceler yeniden yaşanıyor. Çok güzel repertuar hazırladım. Sevenlerime inanılmaz güzel sürprizlerim olacak. Tıpkı güzel bir yemek yedikleri zaman ağız da kalan güzel bir tad gibi unutulmaz güzel bir gece yaşayacağız" diyerek özel kostümler ve özel bir repertuar ile izleyici karşısına çıkacağını söyledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT