Gür Akad

Gür Akad

Tarihler: 30 Ocak 2020 Perşembe ~ 30 Ocak 2020 Perşembe 30 Ocak 2020 22:00

Yer: The Wall Saloon & Performance

Ücret: Genel Giriş - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, 5-7/A Kadıköy İstanbul

Telefon: 0505 605 52 59

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2020 ~ Oca 30, 2020
Gür Akad, 30 Ocak'ta The Wall Saloon & Performance sahnesinde...

"Gür Akad İstanbul’da doğdu. Pikapta Beatles, YES ve Pink Floyd’un çalındığı bir evde büyüdü.

O dönem müzisyen olan abisinin etkisiyle önce akustik gitara yöneldi. 1980’lerde ise elektro gitar çalmaya başladı.

1960’lar ve 70’ler Amerikan ve İngiliz rock’ından, özellikle de solo gitarcılardan etkilendi. İlk elektro gitarını alışını şöyle anlatır: “David Gilmour'un (Pink Floyd) bir gitarı vardı.Dergilerden filan bakardık, bir Fender Stratocaster. Rahmetli Barış abiden (Manço) bir tane bulduk. Nefis bir alet, ‘66 model. Onu almıştım; ilk gitarım odur.”İlk kurduğu grup olan KLİPS ile 1986 yılında Eurovision Türkiye elemelerini kazanarak yurt dışında Türkiye'yi temsil etti. 1990’da da ikinci kez Roma'da Türkiye'yi temsil etti. 

Uzun yıllardır müzikle içice olan Gür Akad, bu süre içinde Barış Manço, Sezen Aksu, İlhan İrem, Ajda Pekkan, Erkin Koray, Tarkan, Egoist, Grup Destan, Özlem Tekin, Sertab Erener ve daha birçok sanatçıya vokal yapıp gitar çaldı. Kiminle çalarsa çalsın, hep ruhundaki rock sound’unu dışa vurdu. Kendine özgü gitar tekniğiyle pek çok genç müzisyene ilham kaynağı oldu. Popüler müzik piyasasının “nöbetçi gitaristi” olarak anılan AKAD, eşlikçilikte cömert, kendi bestelerinden oluşan albümünü yayınlamakta ise hep cimri davrandı.Türkiye’nin sayılı gitaristleri arasında yer alan Gür AKAD, hala kendi grubuyla çalmaya ve söylemeye devam ediyor. Müzikte hep elektrogitar, davul, bas ve klavye sound’unu seviyor ve duyurmak istiyor. Gür AKAD şimdilerde Yol Arkadaşları grubunda Gitarist ve Vokalist olarak yer alırken, Bilge Candan, Çağatay Ateş, Cem Gürel ve Barış Göker’den oluşan GÜR AKAD BAND performansları 70’ler ve 80’ler rock’unu sevenler tarafından hayranlıkla izleniyor."

- 18 Yaş Sınırı Vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT