Güray Başol

Güray Başol

Tarihler: 26 Aralık 2015 Cumartesi ~ 26 Aralık 2015 Cumartesi 20:00

Yer: Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2015 ~ Ara 26, 2015

Yeldeğirmeni’nde Yılın Son Ücretsiz Konserleri…

Eylül ayından bu yana ücretsiz caz konserleri ile Anadolu yakasına cazı taşıyan Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat 2015 yılına ücretsiz konserlerle veda edecek.

Sezon başladığında bu yana birbirinden özel konserleri ücretsiz olarak Kadıköylülerle buluşturan Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat 2015 yılını yine ücretsiz konserlerle kapatıyor.

23 Aralık Çarşamba, 26 Aralık Cumartesi ve 30 Aralık Çarşamba günü gerçekleşecek konserlere tüm müzikseverler davetli.

23 Aralık Çarşamba günü Sedat Gürel & Güzin Gürel Sanat Vakfı’nca da sahnelenecek gerçekleşecek ‘’İl Signor Bruschino Operası’ şef Murat Cem Orhan yönetiminde sahne alacak. Piyanoda Barış Büyükyıldırım, ve İlker İşsever, Uğur Yılmaz, Ufuk Toker, Berkcan Beniç, Selin Uzun, Barış Yavuz, Uğur Okay, Yunus Emre Şahingöz, Günselin Seda Çetinkaya’dan oluşan orkestra Gioacchino Rossini’nin 1813 yılında yazmış olduğu tek perdelik komik operasını seslendirecek.

PİYANO VE FLÜT

Piyanist Güray Başol, çeşitli dönemlerden piyano solo eserlerini sunacağı ‘’Piyanonun zaman içerisindeki yolculuğu’’ başlıklı dinletisi ise 26 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de dinleyiciyle buluşacak.

Yılın son ücretsiz etkinliği de ‘’Flütlü Triolar’’ konseri olacak. 30 Aralık’taki konserde, oda müziğine farklı oluşumlarla yeni eserler kazandıran Jülide Gündüz; bu projesini genç kuşağın ödüllü flütçülerinden olan Sıla Gerbağa, Mine Aksoy ve piyanist Müge Hendekli ile gerçekleştirecek. Saat 20.00’da başlayacak programda, Bach ve Doppler’in eserleri ses bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT