Guru`s Jazzmatazz feat. Solar and The 7 Grand Players

Tarihler: 27 Mart 2009 Cuma ~ 27 Mart 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta 35 TL Öğrenci 25 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon Gişe

Adres: Şeyhbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68 - www.babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2009 ~ Mar 27, 2009
Garanti Caz Yeşili
GURU`S JAZZMATAZZ feat. SOLAR and THE 7 GRAND PLAYERS
Boston
27 Mart 2009 Cuma / 23:00

HipHop/Caz türünün yaratıcılarından Guru ilk İstanbul performansı için nihayet Babylon`da! DJ Premier ile birlikte kurdukları hiphop topluluğu Gang Starr ile büyük başarı yakalayan ve daha sonra solo olarak başladığı Jazzmatazz serisi ile ismini müzik tarihine altın harflerle yazdıran Guru, bu şaşırtıcı ismi "Gifted Unlimited Rhymes Universal" cümlesinin başharflerinden oluşturarak aldı.

1990`ların başında grubuyla Step in the Arena ve Daily Operation gibi bugün birer klasik olarak kabul edilen albümler yayınlayan Guru, 1993`te Donald Byrd, N`Dea Davenport ve Roy Ayers gibi isimleri arkasına alarak Jazzmatazz Vol.1`ı yayınladı. Serinin ikincisi Vol.2:The New Reality`de bu kez Branford Marsalis ve Jamiroquai gibi isimler de vardı. Eleştirmenler tarafından 90`ların en başarılı rap ve hiphop projelerinden biri olarak kabul edilen Jazzmatazz, 2000`lerde de tüm hızıyla devam etti.

Guru solo projeleri ve Gang Starr arasında mekik dokurken sadece hiphop değil, pop, elektronica/dance ve acid jazz türlerine de uzandı ve çok sayıda ünlü isim için prodüksiyonlar gerçekleştirdi. Kendi deyimiyle "İçime sinen düzgün ilk albüm." yani Version 7.0: The Street Scriptures 2005 yılında MC Solar`ın prodüktörlüğünde yayınlanır yayınlanmaz hiphop listelerinde doğrudan zirveye yerleşti. Bu kişisel denemeyi diğer Jazzmatazz projeleri izledi. Yine 2005`te 7 Grand adlı yepyeni bir plak şirketi kuran Guru, tüm çalışmalarını Solar ile birlikte bu çatı altında sürdürüyor.

Guru`nun tüm dünyayı kendine hayran bırakan dehası bu kez Babylon duvarlarından kulaklarınıza çarparken kendinizi bu olağanüstü müziğin esiri olarak bulacaksınız! Hiphop`ın gerçek "Guru"su sizi burada bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT