GustoWeekend - Edis

GustoWeekend - Edis

Tarihler: 17 Ekim 2021 Pazar ~ 17 Ekim 2021 Pazar 18:00

Yer: Hilton İstanbul Bosphorus

Ücret: Genel Giriş(Sınırsız Yemek) - 290,00 ₺ Genel Giriş + Konser (Sınırsız Yemek) - 340,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Cd. No:50 Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 315 60 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2021 ~ Eki 17, 2021

Sınırsız eğlenceyi ve sınırsız müziği sınırsız lezzetle birleştiren Gusto Weekend ile sonbaharı karşılamaya hazır mısın?

Son dönemlerin en sevilen isimlerinden unutulmaz konserler, ünlü şeflerin en özel lezzetleri ve lezzeti sınırları aşmış onlarca restoran bir arada. Alandaki tum restoranlardan ucretsiz olarak sinirsiz yemek, şahane konserler ve gün boyu seni bekleyen sürprizleri ile Gusto Weekend 16-17 Ekim tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus’ta!

- Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır.Etkinliğe katılacak misafirlerin etkinlik alanına gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir. En az 2 doz aşı olmamış veya hastalığı geçirmemiş (Covid-19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) ya da son 48 saat içerisinde alınmış negatif sonuçlu PCR testi yaptırmamış katılımcıların herhangi bir ücret iadesi olmaksızın etkinlik alanına alınmayacaktır.

- Bilet, kimlik belgesi ve HES kodu kontrolü sırasında 1,5 metre sosyal mesafe kuralına dikkat edilmesi gerekmektedir. Kalabalık oluşumunun engellenmesi için sıraya belgeleriniz hazır şekilde giriniz.

- 6 yaş ve altı katılımcılar ses seviyesinin yüksekliği sebebiyle etkinliğin konser alanına kulaklığı olmadan alınmamaktadır. 6-18 yaş arası katılımcılar kendileri için ayrıca bilet alınması koşuluyla velileri ile birlikte etkinliğe katılabilir.

- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. Bilet satın alan herkes bu önlemlere uymayı ve uyulmaması halinde yaptırımları kabul etmiş sayılır.

- Kurallar gereği tüm katılımcılarımız yemek yediği zamanlar harici, hareketli oldukları her zaman maskeli olmak zorundadır. Ağız ve burnu kapatacak şekilde maske kullanılması zorunludur. Maskesini çıkardığı tespit edilenler uyarılacak, uyarıları dikkate almayanlar etkinlik alanının dışına alınacaktır. - Etkinlik alanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.

- Etkinlik boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.

- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

- Etkinlik biletleri sadece alındığı seanslarda kullanılabilir. Seans bittiğinde katılımcılar da güvenlik görevlilerine yardımcı olarak, bitiş saatinde etkinlik alanını boşaltmakla yükümlülerdir. Organizasyon şirketi, sanatçı sahneye çıktıktan sonra, bileti olsa da geç kalan katılımcılar/izleyicileri etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

- Organizasyon şirketi, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik mekanına almama veya etkinlik mekanından çıkarma hakkına sahiptir.

- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

- Telefonunuza pdf biletinizi indirin veya pdf biletinizi yazdırmayı unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT