Guthrie Govan

Tarihler: 07 Nisan 2011 Perşembe ~ 07 Nisan 2011 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Romeo Juliet İstanbul

Ücret: 52,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Romeo Juliet İstanbul

Adres: Refik Saydam Cad. Evliya Çelebi Mah. No: 15-A / 17-A Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 243 85 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2011 ~ Nis 7, 2011

Guthrie Govan, son yıllarda sıkıntıya girmiş ve birbirinin tekrarı olan gitar müzik dünyasını yeniden canlandıran, yeni neslin de enstrümantal gitar müziği sevmesini sağlayan çok önemli gitar virtüözlerinden biridir. Jazz-Rock-Fusion, Funk, Blues ögelerini modern gitar teknikleri ile birleştiren Guthrie, Jazz dünyasından Heavy Metal’e kadar geniş bir yelpazede gitar enstrümanı ile ilgilenen herkesin büyük sevgisini kazanmıştır.

Sanatçının, 2006 yılında “Erotic Cakes” adı ile piyasaya sürülen ve büyük ilgi gören albümü, kendisinin kısa zamanda tanınan ve her yerde ilgi gören bir isim haline gelmesini sağlamıştır.

Ron Thal, Steve Vai, Joe Satriani, Greg Howe, Reb Beach gibi bir çok ünlü gitaristin beğenerek takip ettiği sanatçı, uluslararası büyük organizasyonlar, fuarlar, gitar clinic ve master class organizasyonları için de sürekli tercih edilen bir isimdir.

Çok iyi bir gitarist olmasının yanı sıra mütevazı ve olgun kişiliği ile de insanların takdirini kazanmış olan Guthrie Govan ilk konserini vermek 7 Nisan 2011 Perşembe günü Romeo & Juliet sahnesinde olacak.

uyarılar
18 yaş sınırı vardır
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT