Guthrie Govan feat Yiorgos Fakanas

Tarihler: 16 Nisan 2018 Pazartesi ~ 16 Nisan 2018 Pazartesi 16 Nisan 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Atölye+Konser Tam - 120.00 TL Atölye+Konser Öğrenci - 90.00 TL Tam - 80.00 TL Öğrenci - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2018 ~ Nis 16, 2018

Yiorgos Fakanas Group ve Guthrie Govan, 16 Nisan’da Zorlu PSM Studio sahnesine misafir oluyor!

Yunan basçı Yiorgos Fakanas, 20 yılı aşkın süredir Avrupa caz ve fusion sahnesinde çalışmalarını sürdürüyor.  Avrupa’da tanınan Yunan kökenli az caz ve fusion sanatçısından biri olan Fakanas, başta Yunanistan olmak üzere birçok Avrupalı toplululuk ile birlikte çalıyor. 80li yıllardan beri 700den fazla albümde yer almış olan Fakanas’ın bireysel olarak on albümü bulunuyor.

Asia (2001-2006), GPS, The Young Punx, The Fellowship ve Erotic Cakes gibi müzik gruplarıyla adı anılan gitarist Guthrie Govan, aynı zamanda İngiliz yayın Guitar Techniques, Guildford Çağdaş Müzik Akademisi ve Brighton Modern Müzik Enstitüsü’nde ders veren dünyaca ünlü bir gitar eğitmeni. Guitarist dergisinin “Yılın Gitaristi” ödülüne de layık görülmüş olan Govan’ın elektro gitardaki virtüözitesi teknik ve farklı stillerdeki ustalığından geliyor. Müzisyenliği üzerindeki ilk etkilerin Jimi Hendrix ve Cream dönemindeki Eric Clapton olduğunu rahatlıkla söylebiliriz.

Kapı Açılış: 20.00
Guthrie Govan feat Yiorgos Fakanas Group: 21.00

- Konsere bilet satın alan müşterilerimizin biletleri sadece Guthrie Govan feat. Yiorgos Frakanas Group etkinliğine giriş hakkı sağlamaktadır.

- Konser biletleri 17 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek Guthrie Govan Masterclass atölyesine giriş hakkı sağlamamaktadır.

- Konsere bilet satın alan müşterilerimizin biletleri sadece Guthrie Govan feat. Yiorgos Frakanas Group etkinliğine giriş hakkı sağlamaktadır.- Konser biletleri 17 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek Guthrie Govan Masterclass atölyesine giriş hakkı sağlamamaktadır.- Etkinlite 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve/veya baba) refakatinde katılabilirler.- Etkinlik AYAKTA gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT