Güven Erkin Erkal

Tarihler: 29 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 29 Mayıs 2013 Çarşamba

Yer: Tektekçi Beyoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2013 ~ May 29, 2013

Tektekçi Beyoğlu’nun Türk rock gecelerinde DJ kabini bu defa Güven Erkin Erkal’a emanet. Kendini Türk rock’ına adamış bir isim olan Güven Erkin Erkal, 29 Mayıs Çarşamba günü Tektekçi Beyoğlu’nu unutulmaz şarkılarla çınlatacak.

Tek tek shot’layarak eğlenmek isteyenlerin favori mekanı Tektekçi Beyoğlu, her 15 günde bir çarşamba akşamları düzenlediği Türk rock gecelerine devam ediyor. Tektekçi Beyoğlu’na 29 Mayıs Çarşamba günü kendini Türk rock’ına adamış bir misyoner, Güven Erkin Erkal konuk oluyor. Tektekçi DJ kabininde yer alacak olan Güven Erkin Erkal, Türk rock müziğinin tüm zamanlarından seçilmiş, unutulmaz şarkılar çalacak.

Güven Erkin Erkal, Türk rock müziğinin genç kuşaklara tanıtımına yıllardır büyük emekler veren bir radyocu, televizyoncu ve dergici. Onun yeni dönem faaliyetlerinden biri de, gençlere Türk rock tarihini öğretmek adına üniversite üniversite dolaşmak. Güven Erkin Erkal, hali hazırda Radyo D’de Maximum Rock adlı programı hazırlıyor ve sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT