Guy Mintus Trio "Connecting The Dots"

Guy Mintus Trio "Connecting The Dots"

Tarihler: 03 Nisan 2019 Çarşamba ~ 03 Nisan 2019 Çarşamba 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 50 TL, Öğrenci: 35 TL

Nereden Alınır: Nardiss Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2019 ~ Nis 3, 2019

İsrailli piyanist ve besteci Guy Mintus gerçek bir dünya vatandaşı. Irak, Fas ve Polonyalı Musevilere dayanan köklere sahip olan müzisyen Tel Aviv ve New York’ta yaşıyor ancak konserler için sürekli hareket halinde. Son olarak Brezilya, Hindistan, Bulgaristan, İsviçre, Fransa, Almanya, A.B.D. ve Kanada’da konserler verdi. Caz müzisyenliğinin dışında klasik müzik besteleri, geleneksel müzik yapan, çocuklara ders veren ya da beklenmedik gruplara konuk olan Guy Mintus çok yönlü kişiliğiyle dikkat çekiyor.

Farklı kanallardan ilham alan sanatçı bir klasik piyanist gibi eğitimli ancak bir rock müzisyeninin enerjisi ve bir caz müzisyeninin maceracı zihnine sahip. Tüm bunları yaparken araya Orta Doğu gamları ve ritimleri de katan Guy Mintus için Arturo O’Farrill ‘çılgın bilim insanı’ benzetmesinde bulunmuştu.

Guy Mintus Trio’yu farklı kimliklerin ve müzikal kökenlerin bir arada bulunabileceği bir yuvaya dönüşmesi niyetiyle kurdu. Sahnedeki elektrik ve müzisyenlerin birbiriyle diyaloğu dikkat çekiyor. Full Moon Zine Magazine grubun performansını ‘dinleyenler nefesini tuttu’ diye betimlemişti. Grubun ilk albümü DownBeat tarafından ‘’Editör’ün Seçimi’’ olarak seçildi ve devamında New York’taki Jazz at Lincoln Center, Winter JazzFest ve Montreal Jazz Festivali konserleri geldi. Guy’ın aldığı ödüller arasında ‘’Leonard Bernstein Award’’, Montreaux Jazz Festivali’nin solo piyano yarışmasında ‘’Prix du Public’’ ödülü ve ‘’Herb Alpert Young Jazz Composer Award’’ yer alıyor.

Guy Mintus (p),
Omri Ever Hadani (b),
Yonatan Rosen (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT