Hadise

Tarihler: 07 Kasım 2008 Cuma ~ 07 Kasım 2008 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Sapphire Kışlık

Ücret: 56,00 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Sapphire Kışlık

Adres: Levent Mah.Çalıkuşu Sk. 1/1 Levent Beşiktaş İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2008 ~ Kas 7, 2008
İSTANBUL’DA 7 KASIM GECESİ “HADİSE” ÇIKIYOR!
Hadise yeni albümünün gala konseriyle Sapphire Club’da ilk kez İstanbul dinleyicisi ile buluşuyor…
Geçtiğimiz ay Pasaj Müzik etiketiyle yayınladığı albümünün ilk konseriyle Hadise 7 Kasım Cuma gecesi Sapphire’de sevenlerinin karşısına çıkıyor.Merakla beklenen Hadise konserinde birçok sürprizde yer alıyor,Hadise bu geceye özel dans showlarıyla İstanbullu müzikseverlere unutulmaz bir performans sergileyecek.
Sözleri Sezen Aksu’ya bestesi kendisine ait Deli Oğlan şarkısı ile bu yaz radyolarda ve gece kuluplerinde en çok çalınan parçalarından birinin sahibi Hadise albümde yer alan Aşkkolik şarkısı ile de son günlerde müzik listelerde üst sıralarda yer almayı başardı.
Prodüktörlüğünü Yves Gaillard’ın üstlendiği,17 şarkının yer aldığı “HADİSE” albümünün kayıtları Brüksel, Milano ve İstanbul’da tamamlandı.

BİYOGRAFİ:
1985 yılında Belçika’da Anvers yakınlarındaki Mol kasabasında doğan Hadise, Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar verdi. Müzik yapımcıları ve müzikseverler tarafından ilk olarak, Belçika’nın pop idol yarışması ‘‘Idool 2003’’te fark edildi.
Yarışmayı birincilikle bitirmiş olmasa da albüm teklifleri alan Hadise, ilk single’ı “Sweat”i 2004 yılında yayınladı ve single`ın hit olmasıyla müzik kanallarında klipleri sık sık gösterilmeye başlandı. Yurtdışında çıkardığı ikinci single`ı Stir Me Up (Kışkırt Beni-6 Mayıs 2005) ile tüm Avrupa`da farkedildi ve çıkış parçası "Stir Me Up", pek çok Summer Hits albümüne girdi. Üçüncü single`ının adı olan Milk Chocolate Girl (Sütlü Çikolata Kız-9 Ekim 2005), daha sonra Hadise`nin lakabı haline geldi. Dördüncü single`ı Ain`t No Love Lost (13 Ocak 2006) albümündeki Ain`t No Love Lost adlı şarkının Burdayım adıyla Türkçe bir versiyonu oluşturuldu. Hadise`nin beşinci single`ı Bad Boy (Kötü Çocuk - 4 Ağustos 2006), yazın piyasaya sürüldü ve diğer albümler gibi o da dinleyici kitlesinden olumlu tepkiler aldı. 3 Ekim 2007 tarihinde yeni single çalışması olan "A Good Kiss" adlı single `ı piyasaya çıkardı ve şarkının klibini İstanbul`da çekti.
Haziran 2008 de yurtdışında yayınlanan Hadise albümü ile müzik serüvenine devam eden sanatçı Pasaj Müzik’le anlaşarak Sezen Aksu’nun sözlerini yazdığı Deli Oğlan şarkısı ve klibi ile 2008 yazında Türk radyolarında ve müzik televizyonlarında 1 numaraya kadar yükseldi.
Hadise’nin kendi adını taşıyan albümü Pasaj Müzik etiketi ile 24 Eylül 2008’de Türkiye’de de yayınladı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT