Hadise

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 08 Haziran 2012 Cuma 20:00

Yer: Taksim Gezi Park Konser Alanı

Adres: Taksim Gezi Park Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Haz 8, 2012

İstanbul Shopping Fest Hadise Konseriyle Başlıyor!

21 gün sürecek olan İstanbul Shopping Fest (İSF) maratonu, 8 Haziran Cuma akşamı Taksim Gezi Park Konser Alanı’nda herkese açık olarak ve ücretsiz düzenlenecek açılış partisiyle başlayacak. DJ Funky C’nin açılışını yapacağı parti, Grup Model’in performansı ve Hadise’nin şarkılarıyla doruklara çıkacak!

Power FM DJ’i Funky C’nin açılışını yapacağı parti, Taksim Gezi Park konser alanında kurulacak olan sahnede şova dönüşecek. Saat 19.00’da başlayacak gecenin açılış grubu ise farklı gösteriyle nam salan Zalinde. Yurt dışından gelecek olan grup, 10 kişilik ekibiyle muhteşem bir perküsyon şovu sergileyecek. Ödüllü müzik grubu Model’le devam edecek olan gece, misafirlerine coşkulu anlar yaşatacak.

Hadise sahnede!
Festivalin sürprizlerinden biri olan ünlü pop sanatçısı Hadise birbirinden eğlenceli şarkıları ve dans şovlarıyla konuklara yaklaşık 2 saat boyunca doyamayacakları bir konser sergileyecek. Festivale damgasını vuracak olan gece, uzun saatler misafirlerine renkli ve dopdolu bir açılış partisi yaşatacak. Festivalin açılışı konserlerin ve şovların yanı sıra çeşitli sürprizleriyle de misafirlerine farklı bir atmosfer sunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT