Hafta Sonu Klasikleri-I: Senem Demircioğlu & İklim Tamkan

Hafta Sonu Klasikleri-I: Senem Demircioğlu & İklim Tamkan

Tarihler: 26 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 26 Mayıs 2018 Cumartesi 11:00

Yer: Babylon

Ücret: Ücretsiz

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2018 ~ May 26, 2018

İstanbul Müzik Festivali tüm İstanbulluları hafta sonuna keyifli bir başlangıç yapmak üzere aileleri ile Babylon’da renkli bir konsere davet ediyor. Hafta Sonu Klasikleri serisinin bu seneki ilk konserinde piyanist İklim Tamkan ve mezzosoprano Senem Demircioğlu kendilerine has yorumları ile seslendirecekleri türkülerimizin yanı sıra 17. ve 18. yüzyılın önemli bestecilerinin eserlerini de dinleyici ile buluşturacak.

Usta müzisyen ve besteci Fazıl Say’ın prodüktörlüğünü yaptığı İlk Atlas albümüyle çıkış yapan piyanist İklim Tamkan ve mezzosoprano Senem Demircioğlu ikilisi, Barok dönem aryalarından türkülere; cazdan klasik müziğe uzanan geniş bir repertuara sahip. Katıldıkları televizyon ve radyo programları, yurtiçi ve dışında verdikleri sayısız konser ve özel projeleri ile çalışmalarını sürdüren ikili, bunun yanı sıra Avrupa’da bireysel kariyerlerini ilerletmekte, kendi alanlarında çalışmalara ve konserler vermeye de devam etmekte. Senem Demircioğlu 2014/15 sezonunda Naske’nin Dilek Şurubu operasındaki Tyrannja Vamperl rolü ile Graz Oper’de ilk kez sahneye çıktı ve bu rolle Avusturya basınından olumlu eleştiriler aldı. İklim Tamkan piyano dalında 2002 Uluslararası Valtidone Genç Yetenekler Yarışması’nda üçüncülük kazanmasının ardından, klavsen dalında 2010 Kiwanis, 2010 ve 2012 yıllarında Martha Debelli ödüllerine layık görüldü.

Mekân kapasitesi sınırlıdır. Lütfen rezervasyon.iksv.org adresinden rezervasyon yaptırınız.

#ailebağları

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT