Hakan Başar Trio

Hakan Başar Trio

Tarihler: 19 Haziran 2023 Pazartesi ~ 19 Haziran 2023 Pazartesi 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 250 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2023 ~ Haz 19, 2023

2004 doğumlu olup 8 yaşında piyanoya başlayan Hakan Başar, kısa süren özel derslerin ardından gitarist olan babasıyla çalışmalarına devam etti. Bu süreçte Walter Norris, Clare Fisher, Noah Baerman, Jeb Patton, David Berkman, Bill Dobbins, Andrew D.Gordon, Neil Olmstead, Bill Cunliffe, Andy LaVerne gibi caz piyanistlerinin müfredatıyla ilk caz piyano çalışmalarını yaptı. Sonrasında Michel Petrucciani, Oscar Peterson, Keith Jarrett, Hank Jones, Bill Evans, Tommy Flanagan, Kenny Barron, Sonny Clark, Art Tatum, Scott Joplin, Thelonious Monk, Chick Corea “Jazz Piano” stillerini inceleyip etüdlerini geliştirerek çalışmalarının ikinci bölümünü tamamladı. Tüm bu çalışmalar sürerken Başar ilk konserini 5. Pera Müzik Festivali’nde verdiğinde 10 yaşındaydı. Müzik çalışmaları ve öğrenim hayatını birlikte sürdürerek 2015’de girdiği ilk stüdyo kayıtlarını İTÜ MİAM’da gerçekleştirdi. Uluslararası özel etkinliklerin yanı sıra, 12 yaşında İstanbul Caz Festivali kapsamında konser verdi.

2017 Şubat ayında “Akbank Sanat Genç Yetenek” konseri ile başlayan konser serisi, İzmir-Avrupa Caz Festivali, İstanbul Caz Festivali Tanıtım Gecesi ve Ahmet Ertegün’ü Anma Gecesi ile devam etti. Sonrasında Dünya Caz Günü, Zorlu PSM Caz Festivali, Ankara Caz Festivali, İstanbul Caz Festivali ve Akbank Caz Festivali bu seriyi takip eden konserler oldu. Bu zaman zarfında başta Chick Corea olmak üzere Ron Carter, Russell Malone, Eddie Gomez, Donald Vega gibi isimlerle tanışıp Chick Corea ile İstanbul konseri öncesi workshop yapma şansı buldu.

Hakan Başar (p),
Eren Kutlu (b),
Burak Bulut (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT