Hakon Kornstad

Hakon Kornstad

Tarihler: 27 Nisan 2016 Çarşamba ~ 27 Nisan 2016 Çarşamba 27 Nisan 2016 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: - Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2016 ~ Nis 27, 2016
Hakon Kornstad, 27 Nisan'da Akbank Sanat'ta...

"Dünyanın en iyi saksofoncularından biri, şimdi de kendini son derece orijinal ve kişisel bir şarkıcı olarak ortaya koyuyor. Bir performans sanatçısının, birbirinden bu kadar farklı iki disiplinde, bu kadar yüksek bir seviyede olması ve ortaya çıkan sonucun bu kadar net ve uyumlu olması çok ender görülür.”  Ketil Bjornstad


“Caza ve operaya çok az ilgi duyanlar için bile Kornstad izlenmesi gereken bir müzisyen çünkü onun gibi başka biri yok ! Cazda modern bir efsane mi? Hiç şüphe yok !” William Brown, The Journal (Newcastle)

John Kelman’ın “Yeni binyılın en önde gelen doğaçlamacılarından biri olarak konumunu iyice sağlamlaştırıyor.” diyerek tanımladığı Norveçin en orijinal ve cesaretli müzisyenlerinden olan saksofoncu ve opera sanatçısı Hakon Kornstad, the Kornstad Trio ve Wibutee gruplarıyla tanındı. 2002’de Konsberg Caz Ödülü, 2014’de Europe Award Guiness Caz Ödülü’nü kazandı. 2009 yılında, New York’ta operayı keşfetmesi ve emekli bir sopranodan ders almaya karar vermesi, kariyerini bambaşka bir noktaya taşıdı. Hem solo performansları hem de kurduğu Kornstad Ensemble ile caz ve operayı, looping tekniğini de kullanarak daha önce görülmedik bir biçimde bir araya getirdi. 

Londra, King’s Palace konserini izleyen efsane The Guardian eleştirmeni John Fordham,  “Virtüözce gerçekleştirilmiş bir sirk gösterisi olabilirdi ama Kornstad’ın ellerinde sıradışı bir müzik başarısına dönüştü.” dedi.  Kornstad, 2012 yılında Downbeat Dergisi’nin yazarlarınca “Daha Fazla Tanınmayı Hakkeden Yetenek” olarak gösterildi.

Sanatçı, Ketil Bjørnstad, Anja Garbarek, Live Maria Roggen, Bugge Wesseltoft, Sidsel Endresen, Paal Nilssen-Love, Mats Eilertsen, Knut Reiersrud, Jon Christensen, Eivind Aarset ve Pat Metheny gibi ünlü sanatçılarla konser verdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT