Halloween IVY

Tarihler: 01 Kasım 2019 Cuma ~ 01 Kasım 2019 Cuma 01 Kasım 2019 20:00

Yer: Mask Beach

Ücret: Kapıda Bilet FiyatlarıSahne Önü - 110.00 TLAyakta - 70.00 TL2. Avantajlı Dönem Fiyatları Sahne Önü - 100.00 TL Ayakta - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi No:34/6 G İç Kapı:0 Beylikdüzü İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2019 ~ Kas 1, 2019
West Istanbul Marina, Kumsal İstanbul’da yer alan Mask Beach sahnesinde 1 Kasım gecesi; hem DJ hem de prodüktör olan ve dünyaca bilinen Murat Uncuoglu, Türkçe müziklere yaptığı editlerle bilinen ve uzun yıllardır DJ/prodüktör ve ses mühendisliği yapan Discolog, ve geceye dans gösterileri ve müzik şovlarıyla katılacak olan Meva Project; Cihat Er, Gökalp Çağlar ve Tolga Arıkan ile devam edecek.

Her sene hasatın bitişi kışın başlangıcı (31 Ekim – 02 Kasım tarihlerinde) olarak kutlanan Cadılar Bayramı (Halloween) başta Latinler olmak üzere değişik uluslar tarafından hayal edilen veya korku duyulan karakterlerin makyaj ve kostümleri giyilerek sokaklara çıkılan ve artık hemen hemen tüm dünyada kutlanan geleneksel ve eğlenceli bir gündür.

Halloween Ivy @maskbeach etkinliğine tüm; Vampirleri, Zombileri, Kırmızı başlıklı kızları, Kurt adamları, Ak gezenleri, Ejderha analarını, Hello Kittyleri, Super Marioları, Kleopatraları&Sezarları, Örümcek adamları, Masal Perilerini, Elmalı Cadıları, HeManleri, Gulyabanileri, Kanlı Marryleri ve daha fazlasını bu unutulmaz geceye davet ediyoruz. 

Elektronik müzik, dans ve görseller şovların bir arada olduğu gece 1 Kasım günü saat 21:00’da kapılarını açacaktır. Gece boyunca tüm katılımcılara Yves Rocher tarafından ücretsiz Halloween makyaj uygulaması ve hediye seti. Halloween Ivy bileti olan herkese West Life Club üyelikerinde %20 indirim ve En iyi kostüm 1.sine 1 yıl bedava üyelik. En iyi kostüm yarışmalarında 6 kişiye Mask Beach konser davetiyesi ve Escapist korku tüneli hediyeleri dağıtılacak.

Etkinlik davetiye çekilişleri instagram üzerinde @maskbeach ve @halloween.ivy hesapları üzerinden gerçekleşmektedir. 

Halloween Ivy’de;
- En iyi kostüm yarışması
- Makyaj standları saat 21:00 – 03:00 
- Trick or Treat standı
- Girişte ve Kumsal İstanbul’da Kostüm ve Maske satış standları
- Güven Kostümden alışverişlerinizde biletinizle birlikte %25 indirim!

Profesyonel müzik kariyerine 1987 yılında DJ olark başlayan Murat Uncuoğlu, kısa sürede Bodrum’un sevilen gece kulüplerinden Hadigari’de çalmaya başladı. Başarısını, İstanbul müzik sahnesine Pasha İstanbul’da çalmaya başlayarak sürdüren Uncuoğlu’nun profesyonel bir DJ ve yapımcı olma tutkusu, onu elektronik müziğin merkezi olan Londra’ya sürükledi. Hem DJ hem ses mühendisi olarak çalıştığı Londra’dan her anlamda ilham aldı. İstanbul’a dönmesiyle birlikte Club 2019’da çalmaya başladı ve daha sonra Radyo 2019’un kurucularından biri oldu. Hayranları ve piyasanın önde gelen isimleri tarafından kazandığı saygı ve ulusal ünün verdiği güçle Murat Uncuoğlu, uluslararası müzik sahnesinde başarıyı yakalamıştır.

İstanbul merkezli disko'nun usta çocuğu olarak tanınan DJ, Prodüktör ve Ses mühendisi Cihan Aksoy aka Discolog, Fransa'nın Louviers şehrinde doğdu, fakat hayatının büyük kısmını istanbul'da geçirdi. Henüz 17 yaşındayken synthesizer’ larla haşır neşir olan Discolog, gençlik döneminde disco, boogie ve cosmic soundlarla serüvenine devam etti. Müziğe olan duyarlılığı ile yıllar boyunca birbirinden iyi parçalar üretmeyi başaran "Discolog", Avrupanın çeşitli kulüplerinde sahne aldı. MB Disco, Beatz for Freakz, Disco Soul Records, Babajım gibi Label Şirketleri ile çalıştı ve Todd Terje, Martin Brodin, Phunktastike gibi isimlerle aynı EP’de yer aldı.

- Etkinlik düzeni ayaktadır, 18 yaş sınırı vardır. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Organizatör firma uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydıyla etkinliğe almama hakkına sahiptir.- Mekanda kadın-erkek eşitliğine dikkat edilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT