Halloween Party - Bloody Techno w

Tarihler: 26 Ekim 2019 Cumartesi ~ 26 Ekim 2019 Cumartesi 26 Ekim 2019 23:00

Yer: %100 Studio

Ücret: Son Dönem - 121.00 TL Genel Satış - 88.00 TL (Tükendi) Ön Satış - 77.00 TL (Tükendi)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Eki 26, 2019 ~ Eki 26, 2019

Üçüncüsü gerçekleşecek Halloween Party’yi bu sene %100 Studio’da, 26 Ekim’de SAMA’nin çarpıcı beat’leriyle karşılıyoruz!

Filistin’in öncü DJ’lerinden SAMA’nın vurucu techno beat’leri kısa sürede Avrupa’ya ulaşmayı başardı. Adı Arapça’da “gökyüzü” anlamına gelen SAMA, 2006’da Ramallah şehrinin unutulmaz partilerinde imza attığı mix’leriyle kendinden bahsettirmeyi başardı. 2010’larda sentez yeteneğini ön plana taşıyan SAMA, kendi üretimleriyle elektronik ve techno’nun her köşesine dokundu. Orta Doğu’yu bir ses tasarımcısı, prodüktör ve eğitmen olarak temsil eden, Boiler Room performanslarıyla da müziğin sınır tanımadığı kanıtlayan SAMA, Halloween Party V.3 - Bloody Techno gecesi için 26 Ekim’de %100 Studio’da!

Kapı Açılış 23:00
GMZ 23:00 – 01:00 
SAMA’ 01:00 – 03:00 
Havantepe 03:00 – 05:00

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı kilitli dolaplara, B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlere bırakabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

1 bilet arıyorum. www.instagram.com/arassscan mesaj atabilirsiniz.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT