Halloween Party

Tarihler: 01 Kasım 2019 Cuma ~ 01 Kasım 2019 Cuma 01 Kasım 2019 19:00

Yer: UNIQ Açıkhava

Ücret: Avantajlı Dönem Ayakta - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Kas 1, 2019 ~ Kas 1, 2019
Pumpkin in the Forest geri döndü! Cadılar Bayramı’nın efsane partisi bu yıl daha büyük, daha eğlenceli, daha korkunç!

Sıradan ‘Cadılar Bayramı’ eğlencelerini unutun. Şu ana kadar hiç deneyimlemediğin kadar ‘eğlenceli’, hiç olmadığı kadar ‘korkutucu’ bir parti deneyimi için adres “Pumpkin in the Forest Vol.2”. Geçen yıl ilki düzenlenen, iliklerimize kadar korktuğumuz, çılgınca eğlendiğimiz ve açık havada Halloween ruhuna doyduğumuz “Pumpkin in the Forest” geri dönüyor!

Klasikleşmiş Cadılar Bayramı partilerinden sıkıldıysan, yıl boyu unutamayacağın bir deneyim yaşamak istiyorsan, ormanda bizimle buluş. Ağaçların arkasından neler çıkacağını, hangi korku hikayelerini duyacağını merak etmeye başlasan iyi olur.Açık havada gecenin enerjisini tavana çıkaracak DJ performansları, karanlık çökünce kendini gösterecek hayaletler, iskeletler ve tüylerini ürpertecek sürprizler seni bekliyor! Gelmiş geçmiş en eğlenceli, en sıra dışı ve en korkutucu Cadılar Bayramı deneyimini yaşamak için sen de mutlaka bu gecede bizimle ol.

Pumpkin in the Forest Vol.2,  1 Kasım’da UNIQ Açıkhava’da unutulmaz bir eğlence için seni bekliyor!

"Gecenin en iyi kostüm yarışmasını kazanan bir kadın, bir erkek katılımcımız Kafa Radyo desteğiyle SPX’ten 1.000’er TL değerinde hediye çeki kazanacak. En korkunç olan kazansın!"

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- PDF bilet uygulaması vardır. Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız.- Biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmaz.- Organizasyon firması katılım için uygun görmediği kişi veya kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek içecek alınmamaktadır. - Aşırı ve yüksek sesli müziğe maruz kalmak, duyma bozukluğuna sebep olabilir.- Bilet sahibi herkes, seyircinin bir parçası olarak görüntü ve ses kaydının alınmasına müsaade etmiş sayılır. - Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Dünyanın en eğlenceli etkinliğiydi geçen seneki ama kapalı yeriniz olacak mı?
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT