HAPPENIN' with you Merve Kocabeyler&Bülent Evcil

HAPPENIN' with you Merve Kocabeyler&Bülent Evcil

Tarihler: 31 Ocak 2023 Salı ~ 31 Ocak 2023 Salı 31 Ocak 2023 17:30

Yer: Yapı Kredi Bomontiada – Fabrika Sahne

Ücret: Genel Satış 205.20 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Merkez Mah., Silahşör Cad., Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, 34384 Şişli/İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2023 ~ Oca 31, 2023
Klasik müziği yeni bir atmosferde, dinamik bir perspektifle oluşturduğumuz Happenin’ tecrübe odaklı müzik dinletisine yeni bir form getiriyor. Klasik müzik performans normlarından beslenerek ancak modern bir algı ile yeniden ele alarak oluşturulan Happenin’, klasik müziğin esnek ve samimi bir alanda perfome edilmesiyle hayat buluyor. Klasik Salı, yaklaşımıyla ortaya çıkan Happenin’; saat 20.30’da Fabrika Sahne’de seyircileri ile buluşmaya hazırlanıyor. 20.30’da, rahat koltuklar ve puflarda, alkol ve atıştırmalık servisiyle beraber sıcak bir ortamda seyircilerini karşılayan Happenin’, konser sonrası “Dialouges with Murat Cem Orhan” kapsamında seyirci - sanatçı arasındaki diyalogların gelişmesini sağlayan bir konsept ile devam ediyor. Yaklaşık 15 dakika süren bu diyaloglar serisinde, her konser sonrası Murat Cem Orhan’ın aracı olacağı konuşmaları, sanatçıların hazırladığı playlistler eşliğinde gerçekleşecek olan “After-Classics Party” takip ediyor olacak. Merve Kocabeyler & Bülent Evcil Merve Kocabeyler (Arp) 2012 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri’nde “Yılın Çıkış Yapan Genç Müzisyeni” seçilen ve bir çok uluslararası yarışmada birincilikler kazanan Merve Kocabeyler, Avrupa’da sürdürdüğü eğitimi boyunca layık görüldüğü uluslararası ödüller arasında, 2015’te “Monako Dünya Arp Festivali Yarışması”nda birincilik, 2012’de “Citta di Cagliari Uluslararası Arp Yarışması”nda birincilik, 2011’de “Petar Konjovic Uluslararası Arp Yarışması”nda birincilik, 2010’da “Szeged Uluslararası Arp Yarışması”nda birincilik, Viyana’da “Franz Josef Reinl Uluslararası Arp Yarışması”nda üçüncülük, 2009’da “Uluslararası Genç Virtüözler Yarışması”nda ikincilik ödülleri bulunmaktadır. Genç sanatçı 2009’dan beri Salzburg’da düzenli olarak solo konserler vermekte olup, master üstü çalışmalarını halen Salzburg Mozarteum Üniversitesi’nde sürdürmektedir. Kocabeyler, Milano’da, La Scala Operası Akademi Orkestrası arp kadrosunda yer almaktadır. Bülent Evcil (Flüt) Dünyaca ünlü flüt virtüözü Sir James Galway tarafından jenerasyonunun en iyi flütçüsü olarak tanımlanan Bülent Evcil. Solist kariyerinde yurtiçi ve yurtdışında 30’den fazla ülkede yeraldığı birçok konser ve uluslararası müzik festivallerince aldığı davetlerle devam etmektedir. Bunlar arasında; Amerikan Flütçüler Birliği(NFA), Milano’daki ‘’FALAUT’’ festivali, İngiltere, Fransa, Slovenja, Sırbistan, Kosovo flüt festivallerinde sahne almış, ustalık sınıfları düzenlemiştir. Solist olarak çaldığı orkestralar arasında; Dresden Filarmoni, Kiev Filarmoni, Atina Radio&Television (ΕRΤ) orkestrası, Dinipro Filarmoni, Borusan Istanbul Filarmoni Orkestarsı, Murcia Devlet Senfoni, Selanik Senfoni, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Istanbul, İzmir, Antalya Devlet senfoni orkestraları , I Solisti Veneti yer almaktadır.

Tüm Bilet Fiyatları:

Genel Satış 205.20 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT