Harry Potter ve Ateş Kadehi

Tarihler: 29 Mayıs 2019 Çarşamba ~ 29 Mayıs 2019 Çarşamba 29 Mayıs 2019 20:45

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Avantajlı Dönem 1. Kategori 260TL (Tükendi) 2. Kategori 210TL (Tükendi) 3. Kategori 170TL (Tükendi) 4. Kategori 130TL (Tükendi) 5. Kategori 80TL (Tükendi) Genel Satış 1. Kategori - Tam: 290.00 TL Öğrenci: 232 TL 2. Kategori - Tam: 230.00 TL Öğrenci: 184 TL 3. Kategori - Tam : 190.00 TL Öğrenci: 152:00 TL 4. Kategori - Tam: 150.00 TL Öğrenci: 120 TL 5. Kategori - Tam: 95.00 TL Öğrenci: 76 TL Kısıtlı Görüş - 70.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2019 ~ May 29, 2019

Süpürgenizi kapın ve maceraya hazır olun! Üç Büyücü Turnuvası, Harry Potter ve Ateş Kadehi™ in Concert ile Hogwarts™’ta başlıyor! Harry Potter büyüsü yüksek kaliteli dev ekranda yeniden canlanırken, Patrick Doyle’un unutulmaz besteleri canlı orkestra farkıyla seyirciye unutulmaz bir deneyim sunuyor.

CineConcerts ve Warner Bros. Consumer Products işbirliğiyle gerçekleşen Harry Potter™ Film Konserleri Serisi, uluslararası konser turnesine 2016 yılında başladı. 2016 yılında Harry Potter ve Ateş Kadehi™’nin büyülü prömiyerinden bu yana bu sihirli gösteri, yarım milyonu aşkın izleyiciye ulaşarak J.K. Rowling’in büyülü dünyasını, otuz sekizi aşkın ülkede altı yüzden fazla performans ile her geçen gün daha fazla kişiyle buluşturuyor.

Harry Potter ve Ateş Kadehi’nde Harry Potter, esrarengiz bir şekilde Üç Büyücü Turnuvası’na katılıyor. Üç iddialı büyücülük okulunun en iyilerinin seçileceği zorlu turnuva, Harry ve arkadaşlarına ejderhalar, su iblisleri ve sonu Lord Voldemort’a çıkan zorlu bir labirent macerasının kapılarını aralıyor. Harry, Ron ve Hermione, çocukluk yıllarını geride bırakırken peşine düşecekleri zorlu davalarıyla ilk kez yüzyüze geliyor!

IFMCA ve ASCAP Film ve Televizyon Müzik Ödülü sahibi olan Patrick Doyle’un unutulmaz bestelerinden oluşan orijinal müzikler, Harry, Ron ve Hermione maceralarında yeni ve karanlık bir sayfa açmaya hazırlanırken filme mükemmel şekilde eşlik ediyor.

“Harry Potter filmleri serisi, gelmiş geçmiş en büyük kültürel fenomenlerden biri oldu. Milyonluk kitlelere ulaşan bu özel işi, bu sefer ödüllü film müzikleriyle canlı bir performans eşliğinde seyirciye ulaştırmak gerçekten dahiane. Bu etkinlik, her detayıyla unutulmaz bir deneyim.” olarak anlatıyor CineConcerts’ın kurucusu ve Harry Potter in Concert projesinin yapımcısı Justin Freer.

HARRY POTTER™ karakterleri, isimleri ve ilgili sembollerin telif hakkı ve lisansları Warner Bros. Entertainment Inc. J.K. ROWLING`S WIZARDING WORLD™ J.K. Rowling and Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s19)’a aittir.

- Filmin orijinal dili İngilizce olup Türkçe altyazı ile gösterilecektir.- Etkinliğe 3 yaş ve altı alınmayacaktır. Etkinlik 13 yaş ve üstü için uygundur.- Film şiddet ve korku unsurları içerir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Kısıtlı görüş koltuklarında %80’e kadar görüş kaybı olabilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT