“Harry Potter ve Felsefe Taşı”

Tarihler: 04 Kasım 2017 Cumartesi ~ 04 Kasım 2017 Cumartesi 04 Kasım 2017 19:30

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: Bilet Fiyatları;Normal Dönem1.Kategori: 290,00 TL2.Kategori: 230,00 TL3.Kategori: 190,00 TL - TÜKENDİ4.Kategori: 150,00 TL - TÜKENDİ5.Kategori: 95,00 TL - TÜKENDİÖn Satış - TÜKENDİ1.Kategori: 260,00 TL - TÜKENDİ2.Kategori: 210,00 TL - TÜKENDİ3.Kategori: 170,00 TL - TÜKENDİ4.Kategori: 130,00 TL - TÜKENDİ5.Kategori: 80,00 TL - TÜKENDİ - - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2017 ~ Kas 4, 2017
Movies in Concert” serisi, büyülü bir dünyanın kapısını aralıyor…

Fenomen serinin ilk filmi “Harry Potter ve Felsefe Taşı”, canlı orkestra eşliğinde Zorlu PSM’de!

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, beyazperdede konser deneyimi sunan Movies in Concert serisi kapsamında sinema tarihinin fenomen serisinin ilk filmi “Harry Potter ve Felsefe Taşı”nı ağırlayacak. John Williams imzalı film müziklerinin Orkestra Istanbul tarafından icra edileceği etkinlik, izleyicileri 3-4 Kasım tarihlerinde Harry Potter’ın büyülü dünyasıyla buluşturacak.

CineConcerts ve Warner Bros Consumer Products, geçtiğimiz yıl Harry Potter Film Concert adını verdikleri, kült filmin gösterim ve müzikal performansının eş zamanlı gerçekleşeceği bir dünya turu duyurdu. Haziran 2016'da başlayan tur, J.K. Rowling'in “Büyücülük Dünyası”nı, 2018 yılı boyunca 35'ten fazla ülkeyi kapsayan yüzlerce gösteride izleyicilerle buluşturacak. Bu turne kapsamında Harry Potter serisinin ilk filmi “Harry Potter ve Felsefe Taşı”, 3-4 Kasım tarihlerinde üst üste iki gece Zorlu PSM Ana Tiyatro’da büyülü bir dünyanın kapısını aralayacak. 
“Harry Potter kültürel bir fenomen”

Görsel medya ile canlı müzik performansları deneyiminde lider konumdaki prodüksiyon firmalarından biri olan CineConcerts Başkanı ve Harry Potter Film Concert’in Yapımcısı Justin Freer, bu seri hakkında düşüncelerini "Harry Potter filmleri günümüzde bile milyonlarca hayranı mutluluğa boğarak devamlılığını sürdüren bir kültürel fenomen. Filmlerin ödüllü müziklerini ilk kez canlı bir orkestranın yorumuyla, filmlerin dev sinema perdesine projeksiyonuyla eş zamanlı olarak sunuyor olmak da bizim için büyük bir zevk. Bu unutulmaz bir etkinlik olacak." sözleriyle açıklıyor.

CineConcerts’in Kurucu Ortağı ve Yapımcısı Brady Beaubien, “Harry Potter, tüm dünyada heyecanın eş anlamı olarak kabul görüyor. Biz de tüm filmi, unutulmaz müzikleriyle canlandırarak, seyircileri bu sihirli dünyaya döndürmeyi umuyoruz.” sözleriyle serinin taşıdığı önemi anlatıyor.

- 7 yaş ve üzeri izleyicilerimiz için uygundur.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT