Harun Kolçak ve Sanatçı Dostları Tider İçin Sahnede!

Harun Kolçak ve Sanatçı Dostları Tider İçin Sahnede!

Tarihler: 05 Nisan 2017 Çarşamba ~ 05 Nisan 2017 Çarşamba Saat 18:00

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Adres: Bostanlar Arası Sokak No: 8 Bostancı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 384 72 10 - 11

Faks: 0216 416 17 81

Web: http://www.bgmonline.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2017 ~ Nis 5, 2017

Sanat hayatının 25. yılını kutlayan Harun Kolçak unutulmaz şarkılarını bu kez, yoksulluk sınırı altında yaşayan kişilerin temel ihtiyaçlara ulaşması ve iş sahibi olmaları için çalışmalar yürüten TİDER yararına söyleyecek. 9 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek ‘Harun Kolçak ve Konukları’ konserinde, Kolçak’ın sanatçı dostları Gülçin Ergül, Çelik, Gökhan Türkmen, Işın Karaca, Tan Taşçı ve Umut Kuzey sahne alacak.

Doksanlı yıllara damgasını vuran şarkılarını, sanat hayatının 25. yılında çıkardığı Çeyrek Asır albümünde dostlarıyla birlikte yeniden seslendiren Harun Kolçak, bu kez o unutulmaz şarkıları TİDER (Temel İhtiyaç Derneği) için söyleyecek. 9 Nisan Pazar günü, saat 18.00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek ‘Harun Kolçak ve Konukları’ konserinde, ünlü sanatçıya albümde de eşlik eden Gülçin Ergül, Gökhan Türkmen, Işın Karaca, Tan Taşçı ve Umut Kuzey’in yanı sıra Çelik sahne alacak.

Biletlerin biletix ve Bostancı Gösteri Merkezi’nden temin edilebildiği konserin gelirinin tamamı, yoksulluk sınırı altında yaşayan kişilerin temel ihtiyaçlara ulaşmaları ve iş sahibi olmaları için çalışmalar yürüten TİDER’e bağışlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT