Havasi Konaklama Paketi

Tarihler: 19 Mayıs 2019 Pazar ~ 19 Mayıs 2019 Pazar 19 Mayıs 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: VIP + Konaklama (2 Kişilik) - 1.985.00 TL 1. Kategori + Konaklama (2 Kişilik) - 1.645.00 TL 2. Kategori + Konaklama (2 Kişilik) - 1.445.00 TL 3. Kategori + Konaklama (2 Kişilik) - 1.345.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 19, 2019 ~ May 19, 2019
Hilton Istanbul Maslak’ta Odanızı Ayırın!

"Dünyanın en önemli besteci ve piyanistlerinden HAVASI’nin konserini Hilton’un konukseverliği ile birarada yaşamak isteyen misafirlerimiz 2 kişilik konser bileti ve açık büfe kahvaltı dahil özel konaklama paketimizden yararlanabilirler. 

Etkinlik alanına sadece 5 km uzaklıkta konumlanan Hilton Istanbul Maslak’ta 19 Mayıs gecesi King Deluxe Oda’ da çift kişilik konaklama, seçtiğiniz kategoride 2 adet konser bileti ve açık büfe kahvaltı dahil özel teklifimizden yararlanabilirsiniz.

Acele edin! Şehrin kalbindeki konumumuz ile iş ve eğlence amacı ile seyahat eden pek çok konuğu ağırlıyoruz, bu sebeple kontenjanlarımız sınırlı!"

Detaylar:
19 Mayıs 2019
Check-in Saati: 14:00
Oda Kategorisi: King Deluxe Room
Kişi Sayısı: Alacağınız bu paket seçtiğiniz kategoride 2 konser bileti, 2 kişi için konaklama ve açık büfe kahvaltı hizmeti sunar.

20 Mayıs 2019 
Açık Büfe Kahvaltı Servisi: 06:30- 10:30
Check-out Saati: 14:00

Oda Özellikleri
- Modern ve fonksiyonel tasarımlı 35 metrekare genişliğinde delüks oda kategorisi 
- Serta Suite Dreams Beds®
- Ücretsiz Hızlı İnternet Erişimi

Bilet satın alma işleminizin ardından rezervasyonunuzu gerçekleştirebilmemiz için aşağıdaki kontak detaylarından bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Rezervasyon esnasında isim bilgilerinizin yanı sıra biletinizde yazılı olan referans numaranızı bize iletmenizi isteyeceğiz.

Rezervasyon esnasında özel tercihlerinizi bize iletmeyi unutmayın. Sunulan oda kategorisi ve özel konaklama paketi sadece çift kişilik konaklamalar için geçerlidir. Biletin iptal ve iadesi mümkün değildir. Satın alma işleminden sonra otel ile iletişime geçmeyen konukların rezervasyonları gerçekleştirilemeyecektir. 

Rezervasyon esnasında herhangi bir ek bedel yansıtılmayacak olup konukların kalışları sırasında olası eksta harcamaları konaklama paketine dahil değildir.

-Konaklama paketi sadece belritilen oda kategorisi için geçerlidir.
-Konaklama paketi sadece belirtilen tarihte satın alan kişi tarafından kullanılabilir. Tarih değişikliği yapılamamaktadır.Özel bakım, masaj ve uygulamalar ekstra olarak ücretlendirilir, bunu dışında konuklarımız fitness, kapalı yüzme havuzu ve diğer spa alanlarından bedelsiz olarak  faydalanabileceklerdir.
-24 saat oda servisi  hizmeti ve odanızda bulunan mini bar ürünleri ekstra olarak ücretlendirilen servislerdir.
Bu paket farklı bir indirim veya promosyon ile birleştirilememektedir.

maslak.reservations@hilton.com
T: 0212 305 1000

-Etkinliğin Kapı Açılış Saati 20:00, Başlangıç 20:30’dur.-Organizatör firmanın programda, performans saatlerinde veya bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.-8 yaşından küçük katılımcılar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.-Etkinlik katılımcıları, etkinliğin sonuna kadar biletlerini ve/veya bilekliklerini saklamakla yükümlüdür. Aksi halde seyircinin etkinliğe katılmasına izin verilmeyecektir.-Etkinlik biletleri devredilemez veya iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.-Etkinlik başladıktan sonra salona gelen izleyiciler, “Sanatçı” performansını etkilememek adına alkış aralarında salona alınacaktır.-Etkinlik süresince ses ve görüntü kaydı yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.-Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı Organizatör firmaya ait olup katılımcı, etkinliğe bilet almak suretiyle katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT