Hayal Kahvesi Shining Stars Sunar: Fredrika Stahl

Tarihler: 14 Mart 2015 Cumartesi ~ 14 Mart 2015 Cumartesi 22:00

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 50.00 TL-Ön Satış

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2015 ~ Mar 14, 2015

İsveçli sıra dışı bir caz vokalisti Fredrika Stahl, Hayal Kahvesi Shining Stars kapsamında 14 Mart'ta Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde sahne alıyor.

İskandinav müzik sahnesinin modern müzik içerisindeki rolü hakkında devam eden tüm şüpheler, İsveçli müzisyen Fredrika Stahl'ın, yapımcılığı Rob Ellis'in tarafından üstlenilen ve 2013 yılında raflarda yerini alan yeni albümü "Off to Dance" ile dağıldı. 

Fredrika Stahl ilk albümünü hazırlamaya 18 yaşında iken başladı. Bir çok sanatçının ilk projesinde yaşadığı gibi, Stahl’ın ilk albümünün tamamlanması da dört yıl gibi uzun bir zaman dilimine yayıldı. Fakat o ilk maceradan bu yana geçen süreçte sanatçının müzikal üretkenliği her daim düzenli ve etkileyici oldu. Her iki yılda bir yeni albüm çıkaran sanatçı; "Yeni albümleri çıkarmak gittikçe daha da zorlaşıyor çünkü kendimi tekrarlamaktan kaçınıyorum, tam da bu yüzden bu işi yapmayı seviyorum" diyor.

"Off to Dance" albümü yeni bir soluk olmasının ötesinde Fredika Stahl için kişisel bir rönesans olarak adlandırılabilir. Bir zamanlar kendisinden caz müzik ile ilgili yazılarda sıkça bahsedilen Fredrika Stah, bir pop fenomeni olarak yeniden doğmuş durumda. Sanatçının adı şimdilerde Emiliana Torrini, Feist, Kate Bush ve Keren Ann gibi seçkin sanatçılarla birlikte anılıyor. Stahl, bu değişimin büyük ölçüde geçen yılllar içerisinde edinmiş olduğu tecrübelerin yardımıyla gerçekleştiğinden emin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT