Hayal Kahvesi Shining Stars Sunar: Riff Cohen

Tarihler: 09 Mayıs 2015 Cumartesi ~ 10 Mayıs 2015 Pazar 09, 10 Mayıs Saat:22:00

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 2. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2015 ~ May 10, 2015

Riff Cohen, Hayal Kahvesi Shining Stars konserleri kapsamında Ankara, İzmir ve İstanbul’da sahne alıyor.

Hayal Kahvesi Shining Stars Sunar: Riff Cohen!

28 yaşında olmasına rağmen olgun, bazen dramatik ve yer yer karanlık bir müzikal dil kullanan İsrailli müzisyen Riff Cohen; yetenek, güzellik, sadelik, tevazu ve neşenin örneği ender bulunan bir kombinasyonu olarak tanımlanabilir.

Tel Aviv Üniversitesi'nde Müzikoloji eğitimi almış olan Cohen’in müzikal etkileşimlerinin genel olarak popüler kültüre dayandığını söyleyemesek de müzikal anlayışında Sudan, Fas, Fransa ve Amerikan müziklerinin popüler altyapısının izleri görülüyor. Cohen, kendisi için en büyük ilham kaynağı olarak Tunus’un Djerba adasında yaşayan ve okuma-yazma bilmediğini belirttiği büyükannesini gösteriyor.

Hala İsrail’de yaşayan Riff Cohen, 8 yaşından itibaren kendi şarkılarını besteleyip, şiir yazıyor. Aynı tarihlerde de şarkı söylemeye de başlayan Cohen, İsrail’deki hayatına söz yazarı ve solist olarak devam ediyor. Çıkış albümünü 2012 Ağustos ayında İsrail’de yayınlayan Cohen, bu albümden bir sene sonrasında yayınladığı “A Paris” adlı single çalışması ve bu single’ın video klibiyle müzikseverlerin dikkatini çekti. Prodüksiyonu da kendisine ait olan albüm 14 şarkıdan oluşuyor. Farklı dillerde seslendirdiği bu şarkıların dört tanesi İbranice, bir tanesi Nubia dilinde (Kuzeydoğu Afrika’da Mısır ile Sudan arasındaki bölgede kullanılan yerel bir dil) ve diğerleri ise Fransızcadır.

Cohen’in müzikal anlayışı geniş bir tarz ve tını çeşitliliği gösteriyor. Ritmlerinde duyulan doğuya özgü tınılar Kuzey Afrika müzikal kültürünün kökenlerinden gelmekte ve Cohen’in sunduğu yepyeni müzikal anlayış ile tutarlılık göstermekte. Riff Cohen’in harikulade sahne performansı, çeşitli duyguların dışavurumu ve duygusal tecrübelerin kendi müziği içerisinde vücut bulmuş hâli olarak betimlenebilir.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT