Hayko Cepkin

Tarihler: 14 Mart 2010 Pazar ~ 14 Mart 2010 Pazar - Saat: 17:00

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Ücret: 34,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Bostancı Gösteri Merkezi Gişe

Adres: Mehmet Şevki Paşa Cad. Lunapark yanı, Bostancı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 384 72 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2010 ~ Mar 14, 2010

SANDIK AÇILIYOR !

Yapmış olduğu iki albüm, sahneye taşıdığı hikayeler, Türkiye’de hiç görülmemiş sahne performansları, şarkı sözlerindeki derinlik, çekilen video klipler ve son dönemde kendi tarzı dışına çıkarak dahil olduğu farklı projeler ile Hayko CEPKİN, geçtiğimiz beş yıl boyunca her zaman kendisinden söz ettirdi... 2010 yılı itibarıyla da yeni albümü “SANDIK” ile tüm Türkiye yine O’nu konuşacak!

İnsan doğasındaki varoluş ve yok oluşun anlatıldığı yeni albümde, söz-müzik ve düzenlemeler Hayko CEPKİN’e ait. Her bir parçanın farklı çizimlerle yansıtıldığı albümden yayımlanacak olan ilk video klip ise ‘YOL GÖZÜMÜ DAĞLIYOR’ olacak. Behnan Shabbir imzalı illüstrasyonlarıyla da dikkat çeken bu albümle her bir parçaya klip çekmek istediğini söyleyen CEPKİN, canlı performansları için de yine oldukça titiz davranıyor ve bu kez en büyük hayali olan sahne dekorunu “SANDIK”tan çıkarmaya hazırlanıyor. Her yere taşınabilir sahne dekoru ile konser alanlarını kendine has bir şekilde renklendirecek olan sanatçı, yeni albümle gelen daha sert bir sound ile müzikseverleri büyüleyecek.

Tamamen yenilenen sahne performansları, müzikal bütünlük, Hatice GÖKÇE imzalı yeni kıyafetler ve aklınıza gelmeyecek birçok şey “SANDIK”tan çıkmayı bekliyor.

Sanatçı, “SANDIK” adlı albümünün ilk konserini 14 Mart 2010 Pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde verecek...

SANDIK – Parça Listesi:

1 Sandık
2 Yol Gözümü Daglıyor
3 Gelin Olmuş
4 Balık Olsaydım
5 Sahibi Yok
6 Doymadınız
7 Açtırdınız Kutuyu
8 Sandığım Hazır
9 Yolun Sonu

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT