Hayrettin Taşkaya

Tarihler: 09 Mayıs 2019 Perşembe ~ 09 Mayıs 2019 Perşembe 09 Mayıs 2019 22:00

Yer: Karga Bar (KargArt)

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2019 ~ May 9, 2019
2011 yılında Star Akademi yarışmasında dikkatleri üzerine çeken Hayrettin Taşkaya, 9 Mayıs'ta Karga Bar sahnesinde...

"2011 yılında Star Akademi yarışmasında dikkatleri üzerine çeken Hayrettin Taşkaya farklı imajı, enteresan kostümleri ve kendine has ses rengi, şarkıcılık biçimiyle kendinden bahsettirmişti. Bir dönem Kara Büyü grubunun solistliğini de yapan Taşkaya, ilk solo teklisi “Seni Arzuluyorum”u 2016 yılında piyasaya çıkardı. Bu tekli onun “rock” kulvarından elektronik müziğe geçişinin de habercisi oldu.

Hayrettn Taşkaya 2018’de de iki tekli ve bir akustik versiyon yayımlandı. 2019’u ise Kalben’le birlikte seslendirdiği Asya “cover”ı “Günaydın”la karşıladı. O şarkı için bir klip çekilmedi ama ondan öncesinde yayımlanan şarkılarının klipleri de bir hayli provakatif ve çarpıcıydı. İç mimarlık eğitimi ve görsel sanatlarla, tasarımla yakın ilişkisi nedeniyle müziğini görselle desteklemek konusunda son derece profesyonel olduğu rahatlıkla söylenebilir. Sadece teklilerin kapak tasarımları bile doğruluyor bunu.

Hayrettin Taşkaya’nın yeni teklisi “Sevgilim”, geçtiğimiz günlerde Köfn Records etiketiyle yayımlandı. Söz ve müziğini Hayrettin Taşkaya ve Salman Tin’in birlikte yazdıkları şarkının prodüktörlüğünü Yusuf Yalçın yapmış."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Etkinlik düzeni ayaktadır.- Kapı açılış saati 20:00, konser saati 21:30'dur.- Organizatör firma, mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT