Hazal Avad - Akustik Konser

Tarihler: 21 Temmuz 2018 Cumartesi ~ 21 Temmuz 2018 Cumartesi 21 Temmuz 2018 21:00

Yer: Bahane Kültür Salon

Ücret: Numarasız Oturmalı - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Caferağa Mahallesi, Kadife Sokak, No:27 Kadıköy İstanbul

Telefon: (0216) 345 54 49

Web: http://bahanekultur.com

E Posta: info@bahanekultur.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2018 ~ Tem 21, 2018
Hazal Avad - Akustik Konser, 21 Temmuz'da Bahane Kültür Salonu'nda sizlerle...

Hazal Avad, 8 Ekim 1991’de İstanbul’da doğdu. Piyano çalmaya 5 yaşında org eğitimiyle başladı. 7 yaşında ilk piyanosuna sahip oldu. Sırasıyla Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Doğan Canku Müzik Okulu’nda piyano ve solfej dersleri aldı. Lise öğrenimi sırasında, klaveyde yer aldığı ekibi ile, GEF - San Remo Müzik Festivali Birinciliği ödülüne sahip oldular. 16 yaşındayken ilk bestesini yaptı. Şarkı söylemeye o bestenin kayıtlarıyla başladı. 18 yaşında ilk müzik grubunu kurdu ve amatör beste kayıtları almaya başladılar.İlk sahnesini eski ekibiyle gerçekleştirdi. 19 yaşında Pera Güzel Sanatlar Akademisi’ne başladı. 20 yaşında London Collage Of Music Uluslararası Piyano Öğreticiliği sertifikasını aldı.Sahne çalışmalarına bir süre tek başına devam etti. 2014 Haziran’ında Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.Aynı yıl Üsküdar Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji Bölümü’nde yüksek lisans öğrenimine başladı. Şu sıralar, Müzik Enstrümanı Çalmanın; Çocukların Davranışları Üzerindeki Etkilerini araştıran bir tez çalışması yürütmektedir. Hazal; "Masal", "S.E.Ç.B.S", "O Zamandan", "Eski Sevgilim"," Korkak" gibi bestelerinin akustik albüm hazırlıklarına devam ederken; piyano eşliği ile hazırladığı besteleri ve seçilmiş yerli ve yabancı coverları ,akustik bir konseptte arada "sürprizli" performanslar sergilemektedir.

- 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlikte numarasız oturma düzeni bulunmaktadır.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT