Heavy Sky-163-Till Daylight

Tarihler: 30 Eylül 2017 Cumartesi ~ 30 Eylül 2017 Cumartesi 30 Eylül 2017 20:00

Yer: Noxus Ankara

Ücret: 1. Kategori - 28.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2017 ~ Eyl 30, 2017
Heavy Sky, 30 Eylül'de Noxus Ankara'da sizlerle...

Heavy Sky, 2012 yılının sonunda Batu Akdeniz, Çağlar Töngür ve Hakan Kılıç tarafından kuruldu. 1 yılı aşkın süren çalışmalar sonunda grup Batu Akdeniz, Supermoon gibi isimlerle konserler verdi ve tanınmaya başladı. 2013 yılının sonunda bas gitara Mehmet Öztürk'ün gelmesiyle son haline kavuşan topluluk, Heavy Sky ismini aldı. 2015'in sonuna doğru bir albüm çıkaracak olan Heavy Sky, ilk video ve single'ını 31 Mayıs'da yayımladı. Single'ın kayıt ve miksini Studyo Mirage (Ayhan Aydın, Uğur Karaman, Bulut Gör) üstlenirken mastering işlemini dünyaca ünlü mastering ustası Ryan Smith (Bon Jovi, ACDC, Scorpions, Buckcherry Joe Bonamassa, Paul Rodgers) üstlendi.İkinci single "Broken" ise Temmuz 2015'de yayımlandı. 

163:İsmini 163 no’lu Kızılay-Çayyolu otobüs hattından alan Ankara’nın yeni dönem indie rock gruplarından biri olan 163, 2014 yılında kurulmuştur.  Ev ve stüdyoda temelleri atılan grup, kısa sürede kendi sözlerini yazar ve bestelerini yapar hale gelmiştir. 

Ortaya çıkan ilk ürünler dijital platformlar ve sosyal medya üzerinden  paylaşılmıştır. Tepkiler ve yapılan eleştiriler grubu bir adım daha ileri taşımış, sıklıkla konser yapar hale getirmiştir. Aynı dönem albüme yoğunlaşan 163, nisan 2016'da Boş'u Youtube, Spotyfy ve iTunes üzerinden yayınlanmıştır. Grubun ilk görsel videosu Balcony TV Youtube kanalından, ilk videosu ise 163 Youtube kanalından paylaşılmıştır.2016 Zeytinli Rock Festival sahnelerinde daha geniş bir kitleye çalma imkanı bulan gurup bugün beste, kayıt ve konserlerle yoluna devam etmektedir.

Till Daylight:2014'te "Sachive Gress" adı ile kurulmuş ve geçirdiği çeşitli süreçler ile değişikliklere uğrayarak günümüzdeki halini almış olan "Till Daylight", Ankaralı bir rock/metal müzik grubudur.

- 18 Yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretiniiade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT