Hediye Güven

Tarihler: 21 Aralık 2009 Pazartesi ~ 21 Aralık 2009 Pazartesi - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: İstiklal Cad. Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:19 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58 - Beyoğlu Hayal Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2009 ~ Ara 21, 2009

Şiirin ikliminde pop caz düşlerine yolculuk ..

Avustralya doğumlu Hediye Güven, iyi müzik dinlemek isteyenleri 21 Aralık’da Beyoğlu Hayal Kahvesi’ne davet ediyor. ODTÜ`de lisans egitimi sırasında Yıldız İbrahimova’dan şan ve caz performans eğitimi alan sanatçı Northern Melbourne Institute of TAFE’de caz ve pop vokal eğitimi ile 2002 yılında Roxy Music Yarışmasında Playground grubu ile birincilik kazandı.

Edebiyattan beslenerek İngilizce ve Türkçe sözlü şarkılar yazan Hediye Güven, bu sayede hem batılı geçmişini hem de buraların atmosferini müziğine mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Sanatçı ana dilinde müziğini "Jazzy dreamings in Pop locations under Lyrical weather" diye tanımlıyor.

Çok yakında Gülbahar Kültür tarafından derlenen ve tüm dünyada Lola Records etiketi ile yayınlanacak ‘Swing Style Vol.2’ de sözü ve müziği kendisine ait ‘Siyah Sandıklarım’ şarkısı ile compilation`da yer alan ilk Türk sanatçısı. Kulaklarınıza yerleşecek lavra ezgilerle, karanlıktaki siyah sandıklarınızın mor olduğunu anlayacaksınız ve siyah sandıklarınıza Hediye Güven’in güzel sesi ve sözlerini koyup yola çıkacaksınız. Pop caz düşlerine yolculuk tarihi 21 Aralık 2009, yer Beyoğlu Hayal Kahvesi.

18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT