Hediye Güven

Tarihler: 08 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 08 Mayıs 2013 Çarşamba 21:00

Yer: Kadıköy Sahne

Ücret: 1. Kategori - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2013 ~ May 8, 2013

Hediye Güven, Kadıköy Sahne'de!

2012 yılının Kasım ayında yayınlanan "Yengeç" albümü uzun yılların birikimini sunuyordu; Müzikseverler yepyeni bir ses ve sound ile buluşuyordu. Hediye Güven’in pop jazz veya alternatif pop olarak tanımlanabilecek albümü müzik dünyasına yeni bir soluk kazandırdı. Albümde yer alan şarkıların lirik sözleri ve etkileyici tınıları eğlenceyi ve hüznü bir arada barındırıyor. Edebiyattan beslenen sözler, jazz geleneğinden ilham alan notalarla sanatçının kendine özgü soundunu yaratıyor.

Yıldız İbrahimova’dan beş yıl boyunca şan dersleri alırken ODTÜ İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. Northern Melbourne Institute of TAFE’de müzik eğitimi aldıktan sonra Türkiye’ye dönerek müzik hayatına burada devam etti.

"Yengeç", WePlay etiketiyle yayınlandığı tarihte D&R en çok satanlar pop jazz listesine 7 numaradan giriş yaparak üç hafta boyunca bir numarada kaldı.

Albümün ilk video klibi Serkan Hökenek yönetmenliğinde Film Sokağı stüdyolarında ve İstanbul sokaklarında "Yengeç" şarkısına çekildi.

Lola Records etiketiyle yayınlanan Swing Style 2'da "Siyah Sandıklarım" şarkısıyla yer alan ilk Türk sanatçıdır. "Yengeç", müzik yazarı Naim Dilmener tarafından 2012 yılının en iyi 10 albümü arasında gösterildi. NTV’de Yekta Kopan’ın müzik konuğu, TRT Türk’de ‘Bu Dünya’ nın sohbet ve performans konuğu, NTV Radyo’da Sevin Okyay ile Caz ve Ötesi, TRT Radyo3'te 'Gecenin Içinden', Naim Dilmener ile Açık Radyo'da 'Dünya Dönüyor' ve Avustralya'dan yayın yapan SBS Radyosu'nun konuğu olan sanatçı ayrıca Dipnot.tv'de ‘Hangout’, Milliyet Sanat, TimeOut, Telgraf Sanat gibi dergilerde yer aldı. Milliyet Cadde'de Tolga Akyıldız'ın 'Beni bu kadinlara emanet edin' başlıklı yazısı ve Cumhuriyet Gazetesi’nde Murat Beşer’in övgü dolu sözleri ‘Yengeç’in müzikal başarısını ortaya koydu.

Sosyal Medyada günden güne tanınan Hediye Güven, ÇizenBayan, Kadri Karahan, Hüseyin Can Sayın, Manyetik Bant gibi bloggerların da sayfalarına konuk oldu.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT