Hedonutopia

Tarihler: 24 Mart 2023 Cuma ~ 24 Mart 2023 Cuma 24 Mart 2023 21:30

Yer: Blind İstanbul

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sokak No:3 Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2023 ~ Mar 24, 2023

İsmini “Arzu Ütopyası”ndan alan İstanbullu indie-electoronic ikilisi Hedonutopia, 2008’de İzmir’de bir araya geldi. 2016’da Radyo Boğaziçi’nin düzenlendiği 18. Battle of the Bands yarışmasında birincilik .dülünü aldıktan sonra, ilk albümü “Ucube Dizayn”ı 2016’da “Yarı Cennet”i 2017’de, “Yakamoz Sandalı”nı 2018’de, “Arzu Ütopyası” ve “Beyaz Durak” albümlerini de 2019 ve 2020’de DokuzSekiz Müzik etiketiyle yayınladı. 2021’de altıncı albümleri “Nergist” ile tekrar dinleyici ile buluştu. KAriyerlerinin başında verdikleri 7 Yılda 7 Albüm sözünü tutarak 2022’nin sonunda 7. Albümlerini yayınlayan grup, gelişen sound’u ve melodileri ile dinleyicinin beklentisini karşıladı.

Elektronik ritimler, uçuşan melodiler ve uzaklardan duyulan derin vokalleri deneyselliğin çorak topraklarından, melankolinin derin sularına kadar geniş bir coğrafyada gezinen ikili, canlı Türkiye genelinde sahne performans

Etkinlik Kuralları:

- Belirtilen saat etkinlik başlangıç saatidir.

- Kapı Açılış: 20:30

- 18 yaş sınırı vardır.

- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.

- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.

- Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.

- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız  düzen ile etkinlik gerçekleşecektir.

- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

- Misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için, mekan girişinde erkek / kadın oranına dikkat edilecek ve gerektiğinde bilet iadesi yapılacaktır. Tüm katılımcıların bu konuya özen göstererek etkinliğe katılmaları önemle rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT