Hextatic by Ninja Tune - Temps D`images Festivali

Tarihler: 30 Nisan 2011 Cumartesi ~ 30 Nisan 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: garajistanbul

Ücret: Tam: 39,50 TL, Öğrenci: 29,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, garajistanbul

Adres: Tomtom Mah. Kaymakam Reşat Bey Sokak 11 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2011 ~ Nis 30, 2011

09 Nisan- 30 Nisan 2011 tarihleri arasında garajistanbul’da üçüncüsü düzenlenecek olan uluslararası Temps D’images Festivali (vakt-imaj) bu sene ağırlıklı olarak müziğin görsel sanatlar ile olan etkileşimine yer veriyor. Temps D’Images Festivali (vakt-imaj) bu seneki programında elektro, dubstep, techno ve deneysel house müzik tarzında, videoart ile içiçe geçmiş konserler, disiplinlerarası tiyatro ve dans gösterileri, 3-D mapping çalışmaları, interaktif yerleştirmelerle, İstanbul’daki üniversiteler ile yürütülecek olan teknoloji, sanat etkileşimi üzerine seminerler ve atölye çalışmaları yer alıyor.

Festivalin kapanışını audio-visual dünyanın en önemli projelerinden biri. Portabello Film Festivalinde en iyi video ve Fransız Video Musique ödüllerinde en iyi editing ödüllerini kucaklayan Hextatic üstleniyor. Hextatic, Stuart Warren Hill ve Robin Brunson, Coldcut ve Greenpeace ile birlikte Natural Rhythms Triology için yaptıkları çalışmayla da adından uzun süre söz ettirmişti. Yaptıkları çalışmaları üç boyutlu gözlüklerle sunabilecek kadar cesur olan Hexstatic, EBN, Juice Aleem ve David Byrne ile ortaklaşa çalışmalar gerçekleştirdi.

Canlı performanslarında çarpıcı bir görsel şov sunan ikili bugüne kadar sanat galerilerinden, sinemalara, festivallerden butik kulüplere kadar sayısız farklı mekanda hayranlarıyla buluştu. David Byrne`ü Lisbon Expo konserindeki görseller, the Guggenheim, the Pompidou ve the Getty Museum performansları eleştirmenler tarafından ayakta alkışlandı. Thames Nehri üzerinde sundukları gösteri ve Japonya`daki onbin kişilik Electraglide gösterileri ise hala hatırlanıyor. İkili, son olarak Distorted Minds adını verdikleri single`larının tanıtımı için gerilla tekniğinde bir turne gerçekleştirdi. Londra sokaklarında özel ekipmanlarla donatılmış araçları ile dolaşıp rastgele 30 dakikalık özel setler gerçekleştiren Hexstatic hayranlarını sürekli şaşırtmayı başarıyor.

Hexstatic`ten hemen once Soaked garajistanbul`u ısıtacak.Istanbul çıkışlı bir synth-pop grubu olan Soaked üyeleri kendilerini performans sırasındaki görsellerinden logolarına, kliplerinden müziklerine kadar her şeyi tek tek tasarlayan bir konsept grup olarak tanımlıyorlar. Kadın-erkek, birey-toplum çatışmalarını sanatlarına da yansıtan grup, yetiştiği 80’li yılların izlerini 2000’lerin elektronik alt yapısıyla mükemmel bir şekilde birleştiriyor.

Ön grup: SOAKED

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT