Artz & Bugy, Öncesi ve Sonrası: Kerem Akdağ

Artz & Bugy, Öncesi ve Sonrası: Kerem Akdağ

Tarihler: 17 Eylül 2022 Cumartesi ~ 17 Eylül 2022 Cumartesi 22:30

Yer: Babylon

Ücret: Tam - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2022 ~ Eyl 17, 2022

Hip-hop, urban ve trap müzik sahnesinin yetenekli prodüktör ve DJ’lerinden Artz ve Bugy ile 17 Eylül akşamı Babylon’un sezon açılışı için buluşuyoruz!

Hip-hop kültürü içerisinde yetişen Artz (Efe Çelik) ve Bugy (Anıl Buğra Gürel), underground prodüksiyonları ve birçok farklı MC ile yaptıkları anaakım üretimlerle isimlerini duyurdu. Ezhel’in 2017 senesine damga vuran “Müptezhel” albümünün prodüksiyonunu birlikte gerçekleştiren ikili, sonrasında, Ezhel ve Ufo361'in “Lights Out” albümündeki performanslarıyla müzik dünyasında prestijli bir yer edinmeyi başardı. Türkiye’de dünya standartları yakalayan sound’ları üretme vizyonunu koruyan Artz ve Bugy, ortak çalışmaları olan “We Survive” kısaçalarıyla Freddie Gibbs, IAMDDB, BEAM, Royce Da 5'9”, Ezhel ve Haluk Bilginer gibi isimlerle yarattıkları parçalarla bu yaklaşımlarını üretimlerine yansıttı. 2022 yazından itibaren sahne şovlarına ağırlık vermeyi planlayan ikili, dünyanın çeşitli ülkelerinden sanatçılarla çalışmalarını sürdürüyor. DJ Artz ve Bugy, geniş bir yelpazeye sahip set’leri ve özel performanslarıyla kabin başında olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT