Hezarfen Ensemble: From Sunrise to the Abyss

Tarihler: 16 Ocak 2010 Cumartesi ~ 16 Ocak 2010 Cumartesi - Saat: 19:30

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: Balkon Tam: 23,00 TL, Öğrenci: 21,00 TL, Parter Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 31,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com

Adres: İstiklal Caddesi, Orhan Adli Apayadın Sok. No: 1 Istanbul İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2010 ~ Oca 16, 2010

Biletler 04 Ocak 2010 günü saat 10:00’da satışta...Binanın özel mimari yapısından dolayı etkinlik sırasında mekâna giriş yapılmamaktadır. Geç gelen izleyiciler, ara olan konserlerde, ilk arada içeri alınır; arasız konserlerde salona giriş mümkün olmayacaktır. Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir. Etkinlik öncesinde cep telefonlarınızı kapatmayı lütfen unutmayın. Borusan Müzik Evi’nin hiçbir yerinde sigara içilmemektedir. Borusan Müzik Evi’nin, elde olmayan nedenlerden ötürü, programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Değişikliklerden dolayı satışı yapılmış olan biletler iade edilmez.

Hezarfen Ensemble:
Ellen Jewett keman
Özcan Ulucan keman
Ulrich Mertin viyola
Elinor Frey çello
Müge Hendekli piyano

İTÜ MİAM Müzik İleri Araştırmalar Merkezi bünyesinde etkinlik gösteren Hezarfen Ensemble, çalışmalarını yurtiçi ve yurtdışı kökenli çağdaş müziğin ülkemizde yaygınlaşması yönünde yoğunlaştıran bir topluluk. Yeni nesil müzisyenler için, tanınmış şeflerin yanı sıra Ensemble Modern, MusikFabrik Cologne gibi saygın toplulukların üyelerinin katılımıyla düzenledikleri atölye çalışmalarıyla ileri düzeyde eğitim olanakları sağlıyor, uzun dönemde çağdaş müzik bilinci ve sevgisini artırmayı amaçlıyor. Kültürlerarası değişime olanak tanıyan ve çeşitli sanatsal ve müzikal karşılaşmaları teşvik eden projelerde çalışan Hezarfen, birçoğu Türkiye’de ilk kez seslendirilecek olan yapıtlarla Müzik Evi’nin ilk konserinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT