Hi - Voltage 2014

Tarihler: 22 Haziran 2014 Pazar ~ 22 Haziran 2014 Pazar 15:00

Yer: Maslak Arena

Ücret: Sahne Önü - 133.00 TL Normal - 83.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi AOS-52 Çömlekci Sokak No: 30 Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2014 ~ Haz 22, 2014

2000'li yılların en büyük metal gruplarından Ghost ve Trivium'un sahnealacağı Hi-Voltage 2014, 22 Haziran'da Maslak Arena'da gerçekleşiyor.

Hi-Voltage 2014, bir senelik aradan sonra yeniden Charm Music organizasyonu ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Metal müziğin efsane isimleri, bu yıl Maslak Arena'da sahne alacak.

Festivalin asıl ismi Trivium, 2000’li yılların en büyük metal grupları arasında yer alıyor. 1999 yılında Florida’da kurulan grup New Wave of American Heavy Metal (Yeni Dönem Amerikan Heavy Metal) akımının lideri olarak nitelendiriliyor. Istanbul'daki ilk performansları ile büyük ses getiren grup, yoğun istek üzerine yeniden HI-Voltage’da.

Ve Ghost ilk kez Türkiye'de!

2008 yılında kurulan, heavy metalin en önemli temsilcilerinden biri olan Ghost, HI-Voltage 2014 ile ilk kez Türk izleyicileri ile buluşuyor. Her biri A Nameless Ghoul (İsimsiz Hortlak) adıyla anılan, yüzleri gizli 5 kişilik cüppeli müzisyen grubu ve kurukafa makyajlı, kardinal kıyafeti içinde vokalist Papa Emeritus imajıyla çıkış yapan grup, sıradışı sahne şovları ile de son yılların en çok konuşulan gruplarından.

Son dönemde adından sıkça söz ettiren ve ülkemize ilk defa gelecek bir diğer grup ise Karnivool!

2005 yılında piyasaya sürdükleri çıkış albümü ‘Themata’ ile birlikte grup, müzik dünyasına adımını attı. Bu albümün ardından 2009 yılında çığır açan ‘Sound-Awake’ albümleri ile, metal dinleyicilerinden tam not alarak uluslararası metal müzik dünyasında adından söz ettirdi. ‘Asymmetry’ albümü 2013 yılında piyasa çıktığında, 10 gün içerisinde en çok övülen albümlerden biri oldu. Hemen ardından turneye çıkan grubun şu anda konserlerine yer bulmak ise neredeyse imkansız!

Yerli Heavy Metal müziğin popüler gruplarından Black Tooth, Thrown To The Sun, Ivory ve Furtherial da HI-Voltage'da sahne alacak gruplar arasında.

Türkiye'nin en iyi rock barı Dorock Bar'ın 10. yıl kutlamaları Free Bird Agency desteği ile gerçekleşecek olan Hi-Voltage 2014 ile start alacak. Rock müziğin Türkiye'deki en iyi yerli temsilcisi grupların da sahne alacağı Hi-Voltage 2014, tüm rock müzikseverleri rock ile dopdolu bir pazar için Maslak Arena'ya bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT